{ 'anonymize_ip': true }

maandag 3 februari 2014

Club, bijpraten

Club, bijpraten


Afgelopen vrijdag hadden we dan weer eens club, Lydia en ik.
Vanavond is er weer een handwerkavond, dus hebben we de plannen nog even doorgenomen. De vorige keer was één van de ideeën het haken van een krans. Toevallig bleek Lydia ook een krans aan het haken te zijn. Zij deed het niet om zo'n styropor-krans, maar vulde het op met fyberfill. Haar krans is nu klaar en ik mocht 'm laten zien op de blog.


Erg goed gelukt, vind ik! De krans is goed strak geworden. Doordat de vogeltjes vrolijke kleuren hebben is het meer een voorjaarskrans geworden, terwijl het oorspronkelijke patroon meer voor kerst bedoeld was. Wat kan kleur veel doen!

En ze had nog meer gehaakt! Twee inktvissen:


Ze zaten nu nog gezellig in de kast, maar dit weekend zijn ze al verhuisd, naar een jong stel, in blijde verwachting. Van een tweeling! Heel bijzonder!

Tijdens onze club was ik ook aan het haken, maar dat laat ik later deze week zien. 
Vanavond dus onze handwerkavond, in de huiskamer van Katrein Kunst. Daar hebben we zin in! Als je meer wilt weten of zin hebt om aan te haken (breien mag overigens ook! We zijn per slot van rekening Breimeisjes!), kijk dan hier!

En nog iets anders. Ik had bedacht dat ik toch wel eens kon proberen of je met advertenties op je blog serieus geld kan verdienen. Ik ben daar sinds 1 januari mee bezig. Dan blijk je allemaal beslissingen te moeten nemen. Ik heb al weer veel geaarzeld. Nu heb ik dan toch het besluit genomen het te proberen. Ongeveer alle dubieuze advertenties geweigerd. Zag ik tot mijn verbazing dat de eerste advertentie over pensioenen ging.... Vind ik zelf nogal vaag eigenlijk. De advertentie blijkt te wisselen. 
En zou het wat opleveren? Wordt vervolgd!

Liefs van De Breimeisjes!

6 opmerkingen:

 1. leuk krans en visjes Akklien

  En ben benieuwd wat je gaat verdienen met je advertentie

  groetjs joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het toch leuk om te zien dat meer mensen het zelfde idee hebben om te maken,ook ik heb een krans met vogeltjes gemaak gister op papier gezet en vandaag foto's maken om het op mijn blog te zetten grappig he.
  Die inkt vissen heel leuk.
  Oook ik heb advertenties op mijn blog ook geen idee wat het opleverd wacht het maar af.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je de zelfde krans van Kerst kan ombouwen tot een voorjaarskrans.
  Veel plezier ermee.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De krans is heel goed getransformeerd naar een voorjaarskrans op die manier, echt knap. Ook de inktvisjes blijven leuk!
  Dat met die advertenties, ik durf het echt niet goed te wagen :-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk die krans, lijkt me ook leuk met pasen en dan met kuikentjes en eitjes enzo, En die inktvisjes lijken zo onschuldig lief.
  leuk gemaakt hoor.
  groetjes Akke.

  BeantwoordenVerwijderen