{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 4 mei 2023

Van de 7 zussen, Electra

Van de 7 zussen, Electra


Donderdag is momenteel dekendag bij mij. Volgende week, op 11 mei komt het langverwachte achtste deel van de boekenserie over de 7 zussen uit. Ik vind het leuk om nog eens over die zussen en mijn 7zussendeken te bloggen.

Vandaag komt Electra langs, van deel 6


Toen ik aan dit boek begon, had ik niet zo'n goede indruk van deze jonge vrouw. En toch, het boek heeft me juist zeer verrast. Een totaal ander verhaal en het je leert een bijzondere dame kennen.
In dit boek zijn een aantal verhalen over bevallingen verwerkt, best heftig. "O, was daar maar een kundig iemand bij geweest", dacht ik dan. Daarom bedacht ik een gebreide variant van "Call the midwife", het alom bekende  gehaakte babydekentje.

De ster van Electra is een Afrikaanse ster, omdat haar roots daar liggen.


Wil je meer lezen over dit deel? Lees dan 
deze blog nog eens terug.
Het patroon is zeer uitgebreid, alle toeren zijn helemaal uitgeschreven en er zijn teltekeningen toegevoegd. Het patroon is beschikbaar in 't Nederlands, Engels en Duits.
Je kunt het patroon hier vinden in mijn Etsy-winkel.

Daar zit ik, hoor 🙂 Bijna twee jaar geleden alweer!
Deze en de tweede foto zijn gemaakt door Age (
FryskFoto).


Als het niet lukt met de aankoop van het patroon via Etsy of als je een andere vraag hebt, je kunt contact opnemen. Bijvoorbeeld via Messenger van de Facebookpagina of via een mail: debreimeisjes@gmail.com.

Alle blogs over deze deken vind je terug onder het label "#7zussendeken".

Houd je niet van breien en wil je wel een 7 zussen deken? Kijk dan hier bij Wietske van Lief Gehaakt, zij heeft de gehaakte versie ontworpen.


Fijne dag ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Liefs van Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

2 opmerkingen:

  1. Het is echt een prachtige deken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog geen boek van gelezen.

    BeantwoordenVerwijderen