{ 'anonymize_ip': true }

maandag 1 mei 2023

Creatief Café april 2023

Creatief Café april 2023


Op 20 april was er Creatief Café in de biblitoheek in Sneek. Toen ik kwam, ietsjes aan de late kant, zaten er al heel wat mensen gezellig te handwerken, leuk hoor!

Uiteraard heb ik weer foto's gemaakt van waar iedereen mee bezig was.


Hennie was met sokken bezig en Tara begon weer met een paar handwarmers. Zo'n vrolijk wolletje! Ellie breit aan een vest, dat wordt gemaakt met stroken. Heel benieuwd naar het eindresultaat! Hier was beter licht dan bij Jikke en Aukje kon dus verder met borduren.


De handwarmers van Bea zijn klaar, zoals je ziet op de eerste foto. Ze maakt nog een paar van ander garen, dat is de tweede foto.
Agnes heeft de hiel en de spie van haar eerste sok klaar! 
Jannie was al eerder geweest, toen ik op vakantie was. Ik ontmoette haar dus nu voor het eerst. Zij was bezig met een gelukspoppetje en ze had er een paar bij zich die al klaar waren en ook een kipje. Haar paasversiering, leuk hé!


Dit is het breiwerk waar Henne mee bezig is, wat een prachtige trui wordt dit! De kleur is echt heel mooi! Patroon en garen heeft ze gekocht in Grouw bij wolwinkel Van Draad. Een echte aanrader, deze winkel, volgens Henne. En dat heb ik vaker gehoord.


Yke is bezig met deze schildpad met kleintjes. Een memoryspel gaat het worden. Ik heb het ook al een paar keer langs zien komen op social media. Heel leuk idee! En ja, als je kinderen of kleinkinderen hebt, is het natuurlijk fantastisch!

Zelf was ik bezig met sokken, die zie je deze maand vast nog in blog.
Het was heel gezellig en de tijd vloog om. Jacobien kwam ook nog heel even langs. Het is fijn om samen te handwerken, over van alles met elkaar te praten en elkaar te helpen als het nodig is. Kom je ook een keertje aanhaken/meebreien?

In mei is er geen Creatief Café in de bibliotheek in Sneek. De derde donderdag van mei is het namelijk Hemelvaartsdag en is de bibliotheek gesloten. Het eerstvolgende Creatief Café is op 15 juni.

Deze week kun je donderdag wel naar Bistro Jikke komen op de Lemmerweg 8 in Sneek, vlakbij de Waterpoort en de brug. Van 14.30 - 16.00 uur is het tijd voor Creatief bij Jikke.
Zie deze blog voor een verslag van de eerste keer.


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs van Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

1 opmerking:

  1. Ha, wat leuk om het schildpaddenspel te zien!
    De trui van Henne wordt prachtig...
    Boffen met zo'n creatief café dichtbij!

    BeantwoordenVerwijderen