{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 7 oktober 2021

#Socktoberparty

#Socktoberparty


Doe je ook aan Instagram? Ik wel, je vindt De Breimeisjes hier
Ik probeer daar zelf veel inspiratie te delen en ik vind er ook veel! 

Nu zag ik bij Ingrid van Sunny Designs en Tiny van Design by Tiny dat ze een Sokken Makealong organiseren, de #socktoberparty. En dat sprak me wel aan! Ik heb wel zin om weer eens sokken te breien en het lijkt me wel eens leuk om dat zo tegelijk met anderen te doen. Bovendien had ik nog wel wat bollen sokkenwol liggen 😁  Ik heb een paar bijzondere bollen opgezocht en ga daar een keuze uit maken.



Deze mooie bol Mille Colori van Lang Yarns heb ik al eens gebruikt voor een sjaal, dus ik weet hoe het garen breit. Nog nooit sokken meegemaakt. All heb ik wel sokken van Lang Yarns, namelijk deze.


Dit garen heet Cotton Color Tutti Frutti en is van Regia. Het is wolvrij, dat lijkt me wel wat.


En ik heb ook nog deze bol, INKA 100 Baumwoll-stretch. Met katoen, maar ook met superwash wol en polyamide en polyester. Ik kocht het jaren terug op een markt, de bol lag in een afprijsmand en ik viel voor de kleur, paarse tinten. 

Het patroon dat gebreid gaat worden bij dit sokkenfeestje is van Tangled Becka en is hier te vinden op Ravelry. Ik heb het vast uitgeprint. Het ziet er veelbelovend uit, niet te moeilijk, wel een beetje anders.



De #socktoberparty begint aanstaande zondag, op 10 oktober. Dus nog even tijd om een keuze te maken.

Ik heb er zin in! Doe jij ook mee?


Fijne dag 🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

  1. Leuk idee om in oktober sokken te breien. Daarmee houd je de voeten lekker warm nu het kouder wordt. Ik ben druk bezig met het haken van knuffels met kleertjes en laat het sokken breien even aan me voorbij gaan.
    Ik wens jou wel veel breiplezier, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, want ik kan niet breien. Maar ik vind het leuk om de vorderingen en sokken te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh dat leek me leuk, gelijk de link aangeklikt. Ik vind het een leuk patroon, maar houd er niet van om mijn sokken vanaf het boord te breien, dus nee, ik ga niet meedoen, maar wens iedereen die wel mee doet heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. of ik mee ga doen ik deenk het niet er ligt nog teveel wat eerst af mag/moet. maar..... ik ga wel even kijken al is dat gevaarlijk :))))

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk. Sokken breien vind ik heerlijk, het geeft mij rust en tijd om de kop leeg te maken.
    Ik zit niet op Instagram, jammer.
    Groet Rian
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen