{ 'anonymize_ip': true }

maandag 4 oktober 2021

Een pootje van Ted

Een pootje van Ted


4 oktober, dierendag! Nu hebben wij zelf geen huisdieren, maar dit zit nogal bij mij "ingebakken". Dus toen ik een blog wilde maken voor Breiclub.nl voor begin oktober, vond ik dat ik toch wel iets met dierendag moest maken.
En wij hebben natuurlijk Ted, van de buren, onze deeltijdkat, die vindt dat onze tuin ook zijn tuin is en onze stoelen en ons tuinhuis ook van hem zijn 😁


Ted was dus de inspiratie en het leek me leuk om een soort van vlaggetjes met kattenpootjes te maken. Dit idee kwam vrij laat, dus werd het slechts één vlaggetje:


Hier is ook nog een stap voor stap-collage:



En de teltekening:


De Breiclubblog vind je hier.
Het "vlaggetje" was af, maar wat kon ik daar mee? 
Toen bedacht ik dat een van de baasjes van Ted bijna jarig was, Liv werd eind september 5 jaar. En een jarig buurmeisje kan in principe rekenen op een kaart en een gehaakt cadeautje van mij. Ik bedacht dat ik dit "vlaggetje" wel aan haar kon geven. En baalde toen dat ik in plaats van een vrolijk kleurtje had gekozen voor stoer en basic.

Daar heb ik het volgende op gevonden. Eerst borduurde ik er 5 bloemetjes op:


En omdat ik Liv kort geleden hoorde zeggen dat ze niet van zwart houdt, maar wel van zwart met glitters, haakte ik er ook een glitterrandje op:


Ook leuk als kleedje of bijvoorbeeld een dekentje voor een klein poppetje of zo. Ik weet nog niet waar Liv het voor gebruikt, maar ze vond het heel leuk.
Ik was zelf ook blij met dit resultaat.

Deze blog besluit ik met een pootje van Ted:


Zie je 'm zwaaien?
Fijne dierendag voor Ted en alle dieren!
En fijne dag voor jou 🍀🍀🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

  1. Zo'n leuk vierkant, zeker voor kattenliefhebbers. Met een vierkant kun je een heleboel doen, ik denk dat veel haaksters hem gaan maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, zo schattig... Ted zelf natuurlijk, maar ook dat pootafdrukje in het haakwerk!

    BeantwoordenVerwijderen