{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 17 februari 2016

Verrassingen en Valentijn

Verrassingen en Valentijn


Zondag was 't Valentijn en dankzij Dinah kwam ik erachter dat Post.nl ook dit jaar bereid was om voor een kus post te versturen. Leuk! Een paar weken terug, op "blauwe maandag", vroeg ik of er iemand was die last had van dat "blauwe-maandag-gevoel", die wilde ik dan opvrolijken met verrassingspost. Ik kreeg allemaal leuke en blije reacties! 

En toch... ik wist wel een paar mensen die ik met blije post wilde verrassen. En toen ik wist dat Post.nl dat voor een kus wilde bezorgen, kwam dat helemaal goed uit :-)

Ik stuurde kaartjes en deed er "kopjes" thee bij:


Ik haakte nog meer bloemetjes, deze twee kwamen aan de uiteinden van een lange sliert lossen:


En met deze lange sliert versierde ik een doosje bonbons:


Dat maakt het nog wat feestelijker! Dit cadeautje gaf ik zelf, want dat past natuurlijk niet door de brievenbus!
Over de bloemetjes volgt deze week nog een blog, mét een patroon.

Ik werd zelf ook verrast met Valentijnspost, twee smakkerds in mijn brievenbus:En jullie, ontvingen jullie ook Valentijnspost? Of heb je zelf wat verzonden? 
Deze smakken of plakken-actie van Post.nl vond ik heel erg geslaagd! Wederom voor herhaling vatbaar, wat mij betreft :-)


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


7 opmerkingen:

 1. Ja, ik kreeg ook zo'n kus-kaartje van Dinah...
  Leuk hoor, terwijl ik eigenlijk niks met Valentijn heb.
  Maar als je het meer in de sfeer brengt van 'aan iemand denken ...' en de commercie erbij weg denkt, kan het toch wel heel erg leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief die theezakjes! En die mooie bloemetjes om het doosje bonbons, dat maakt het cadeautje pas echt speciaal! Ik vind het ook een prima actie, heb zelf maar 1 kaartje verstuurd omdat ik wat anders aan mijn hoofd had, maar zou zo een hele stapel kunnen versturen, dus hopelijk volgend jaar weer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker een mooie actie van de post! En fijn dat je zelf ook smakken-post ontving!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook verrast, ik heb 1 kaart ontvangen. Het is zeker een leuke actie en ik hoop dat ze het volgend jaar ook organiseren, dan doe ik zeker mee :) Wat leuk bedacht van je, die bloemenslinger om het doosje bonbons, echt super leuk. Fijne dag Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke actie toch, hoop dat het volgend jaar weer z'n actie is. Ikheb het weer van Susan van 265 dagen creatief. Zo geven we toch leuke tips aan elkaar door..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe actie, hier doet de post zoiets niet :-( maar jij maakte er dankbaar gebruik van (had ik ook gedaan) en stuurde post rond, maar ontving er ook, fijn!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen