{ 'anonymize_ip': true }

maandag 29 februari 2016

Extra

Extra


29 februari, een extra dag dit jaar! En bij ons is 't vakantie! En toch...  ook vandaag een blogje :-)

Vrijdag schreef ik over mijn sjaaltje en dat ik bloemetjes haakte van het begin van bolletje drie, om een mooie overgang te krijgen. 't Werden er drie!


Je ziet het niet eens goed, maar 't zijn een paarse, een blauwe met een paars hartje en een blauwe. Die bloemetjes komen vast wel weer van pas binnenkort. Ik gebruikte het patroontje dat ik in deze blog beschreef.
En ik heb straks uit drie bolletjes een leuk sjaaltje en als extra nu al vier bloemetjes!

En nog wat leuks! Ik kreeg een bericht van Knit & Knot dat op 18,19 en 20 maart de Brabantse Brei- en haakdagen in Tilburg zijn, in de Koepelhal!
Wij van De Breimeisjes mogen ook komen (dat is nog in overweging) en het beloofd een super evenement te worden! Kijk vooral op hun website en facebookpagina.
En wat zo leuk is: wij mogen een kaartje weggeven, dat is een kaart voor twee personen, dus gezellig met je handwerkmaatje naar Tilburg.
Wat moet je daar voor doen? Laat een reactie achter en laat weten met wie je zou willen gaan! Het leukste voor ons is als je volger bent (of wordt).
Je kunt meedoen tot en met donderdag 3 maart. Vrijdag laten we weten wie de kaartjes wint. Dus doe mee!
Update: Geen reactie gaf duidelijke belangstelling voor de kaarten aan, daarom is er geen winnaar. Wil je naar deze beurs? Hier kun je tickets bestellen!

Fijne schrikkeldag!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


4 opmerkingen:

 1. De bloemetjes zijn leuk en altijd handig om ze zo voor de grijp te hebben liggen, komt altijd van pas !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n dag extra is dubbel leuk als dan ook de zon nog zo uitbundig schijnt!! Heerlijk hoor!
  De uitnodiging voor Tilburg kreeg ik ook in mijn mail. Wat een leuk initiatief van hen om de bloggers zo uit te nodigen!!
  Jammer genoeg kan ik er geen gebruik van maken. Ik heb al andere afspraken. Ook leuk trouwens: workshop Brioche breien :-).
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He tis dan een extra dag maar toch voelt het als maandag. Er moet gewoon gewerkt worden. Lief die kleine bloempjes ben benieuwd hoe je sjaal er straks uit komt te zien. Leuk dat je kaartjes mag weg geven. Ik doe niet mee al zou ik best wel willen hoor maar met mijn gezondheid gaat het niet zo.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Breidagen dat klinkt leuk, daar kun je vast weer een heleboel inspiratie op doen. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen