{ 'anonymize_ip': true }

maandag 27 december 2021

Engel en post

Engel en post


Zo, dat waren de kerstdagen, het is weer maandag. De laatste midweek van 't jaar is begonnen en vandaag is het de laatste maandag van 2021.

Voor mezelf breide ik vorige week een engeltje, grotendeels naar een patroon van m'n bijna naamgenoot Breimeisje. Breimeisje heeft zoals ze zelf zegt "Eenvoudige patronen met groots resultaat". Ze heeft hele leuke kooppatronen en ook gratis patronen. Kijk vooral even op haar website!

Ik ging dus voor het engeltje, dit patroon is gratis.

Nu ben ik zelf van De Breimeisjes, dus ik paste het wel een beetje aan. Ik ging het vooral rond breien in plaats van op 2 naalden.


Op de een of andere manier zijn mijn vleugels nogal verschillend geworden. Dus hier ga ik nog eens verder mee experimenteren. Leuk patroon en beslist geschikt voor beginners, als je je aan de 2 naalden-methode van Breimeisje.nl houdt!


Dit engeltje hangt dus lekker in onze engelenboom.

Bij de kerstpost ontving ik ook een leuk engeltje:


Helemaal perfect, met paars 💜

Zelf stuurde ik ook post, gekochte kaarten en ik haakte vergeet-me-nietjes als extraatje. Dat leek me wel toepasselijk in dit jaar.Gehaakt naar dit patroontje uit m'n Bloemen-ABC. Alleen ging ik vanwege het hele dunnen blauwe garen over op 3 dubbele stokjes per bloemblaadje. Alles is altijd weer aan te passen, hé 😉


Fijne dag 🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. Een mooi gebreid engeltje. En dat ene vleugeltje? Dat heeft haar extra charme. Trouwens niemand is perfect en dat mag bij de engeltjes ook zo zijn ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een leuk engeltje. Die ga ik even onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is weer een mooie voor je verzameling.
  Ik ben heel blij met mijn vergeet-mij-nietje, ik vond ze als kind altijd al pprachtig, het waren "mijn" bloemetjes, vond ik. Natuurlijk vergeet ik je niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattig die Kerstengeltjes, en wat leuk Akkelien dat
  iedere kaart zo'n mooi vergeet-me-nietje als
  extraatje mocht ontvangen. Prachtige kleur blauw dat garen

  BeantwoordenVerwijderen