{ 'anonymize_ip': true }

maandag 5 augustus 2019

Freubelavond

Freubelavond


De laatste handwerkavond van het seizoen werd ook dit keer een freubelavond.
Ik was al zo lekker bezig geweest met handletteren voor de kaartjes (die ik hier liet zien), dat ik bedacht dat die spullen ook op tafel moesten.
Kleurspullen had ik erbij gelegd, met de kleurplaat van de promotieactie van Scheepjes voor hun nieuwe garen Chunkey Monkey.
Ik zocht mijn leuke mal op waarmee je mooie doosjes kunt maken.De mal kocht ik al in 2013 en ik schreef er deze blog over. In de voorbereiding van de "freubelavond" bedacht ik dat je de twee delen van 't doosje ook naast elkaar uit een wat kleiner vel papier kon halen. Maar bij 't teruglezen van die oudere blog, las ik dat ik het toen ook al had ontdekt 😉 
In de collage zie je linksonder een deel van die leuke kleurplaat van Scheepjes en het doosje van Margriet. Rechtsonder het doosje van Christine en een kleurplaatje uit een blok dat ik nog had liggen. Schattig hé, met die konijntjes!

En uiteraard was er ook wat te haken.
Rechtsboven zie je het begin van zo'n leuke schelp, door Hedy en linksonder zie je de foto die ze de volgende dag appte. Rechtsonder is het haakwerk van Willemien, ze haakte aan haar vest.
Kijk voor meer over de schelp en waar je het patroon vindt hier.

Wat een leuke avond was het. In september zien we elkaar weer!
Fijne dag!Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Gezellig fröbelen met elkaar op de laatste handwerkavond! Leuk dat je dit keer weer net als vorige keer bedacht dat het doosje kleiner gemaakt kon worden 😉
  Ik denk dat je bovenin een link wilde plaatsen? Maar die doet het volgens mij nog niet. (Of ik heb het bij het verkeerde eind 😊)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was heel gezellig. Inmiddels is mijn vast af en heb ik ook zo'n leuke schelp gehaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ha, dat snapte ik ;-)
   Leuk dat je ook zo'n schelp gehaakt hebt!

   Verwijderen