{ 'anonymize_ip': true }

maandag 15 september 2014

Haken en breien voor Katrein

Haken en breien voor Katrein


Katrein was jarig tijdens onze vakantie. Ik heb na thuiskomst nog een cadeautje voor haar gehaakt:


Een "koekiemonster". Ik zag ze al vaak op facebook, in allerlei varianten, Opkikkers en Elmo's en Koekiemonsters. Als je wat haakervaring hebt, kan je naar aanleiding van een foto zelf wel bedenken hoe je ze maakt. Gelukkig, want "Bizzy Bee" Klaske had het patroon helaas moeten verwijderen.De pot vulde ik met kleine chocoladekoekjes en met folie en een strik is het een vrolijke en feestelijk cadeautje:Katrein had ook allemaal nieuwe garens ingekocht en ik heb even een "proef-lapje" gebreid met het prachtige Felina-garen:Het is 50% wol/50% acryl en er is een mooi verloop in kleur én in dikte van het materiaal. Het is voor pendikte 9, dus het gaat lekker snel!Ik denk dat je met 2 bollen echt een mooie sjaal of een ruime col kunt maken. Met 1 bol heb je net een kleine col.Mooie kleuren! Leuk om even uit te testen!
Volgende week, op 22 septermber, hebben we weer handwerkavond, voor één keer in de Simmer Sjop! Daar hebben de Breimeisjes al weer veel zin in! Kijk hier voor meer informatie en/of om je aan te melden.

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Altijd een leuk cadeautje koekiemonster, ook de anderen blijven leuk!
    Die nieuwe wol ziet er weer prachtig uit!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi garen dat Felina! Dat is een leuk kadootje om te geven (en te krijgen), zo'n mooie Koekiemonster met cookies.

    BeantwoordenVerwijderen