{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 2 september 2014

Dinsdag - poppendag, even iets anders

Dinsdag - poppendag, even iets anders


Zo leuk, een blog bijhouden! Vooral de reacties vind ik altijd  leuk. Dat gaat niet alleen via de blog, ook vaak per mail. Daar zitten dan ook wel eens foto's bij en dan mag ik die foto's laten zien op mijn blog. Zo heb ik de vorige weken poppen van Maria laten zien. Voor de zomervakantie had ik ook een paar keer poppen van Gerda en vandaag laat ik nog wat van haar zien.
Zij maakte de knuffels die je op de volgende foto's ziet:


Ze zijn naar een patroon van "Zij maakt het" (Ik zag dat haar webshop momenteel nog gesloten is, maar via ravelry kun je wel aan haar patronen komen). Gerda is heel enthousiast over de patronen. 
Ze schrijft mij: "haar uitleg is heel goed te begrijpen en met de afbeeldingen erbij kan je niet missen. Het is een wonder: zij begint met de neus of de kop en eindigt  met de voeten."

Ik kreeg gisteren nog een foto van Gerda, die kon nog mooi mee in de blog. Ook weer volgens een patroon van "Zij maakt hier".
De knuffels zien er fantastisch uit. Al eerder zag ik knuffels naar deze patronen. Zelf heb ik er nog geen ervaring mee.

Nu ga ik even kijken of er poppennieuws is, of iets dat daar op lijkt, bij


Jolanda,
Marjolein 
Peggy en 
Rita!

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke knuffels. Schattig die beertjes met die capuchon-jasjes.

  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de beer en de aap reeds gemaakt. Inderdaad hele duidelijke patroontjes. En wat een mooi resultaat !!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja ze zijn echt het einde en heel goed te breien .
  Wist je al dat er in februari een heuse pop van haar uitkomt ?? helemaal leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, de patroontjes van "zij maakt het" zijn een plezier om te breien. Hond en poes maakte ik al, muisje ben ik bezig, beer en konijn moet ik nog maken en ook de kikker ligt al te wachten en de aap. Maar Gerda heeft al hele mooie exemplaren gemaakt!!!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn dat prachtige knuffels! Je mag zeer fier zijn dat je deze mag showen! Ik heb ook al zeer veel positiefs gelezen over deze ontwerpster, maar ik kan niet in het rond breien. Dus houd ik het maar bij 'plat' en nadien naaien. Al moet ik zeggen dat het wel kriebelt :-)

  BeantwoordenVerwijderen