{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 16 september 2014

Dinsdag - Poppendag, een (op)kikkertje

Dinsdag - Poppendag, een (op)kikkertje


Het is weer dinsdag en ja, ik heb nog wel foto's van Maria, en toch.... vandaag weer iets van eigen hand. Dat komt door Rita, door wat zij liet zien op haar blog op poppendag van kort geleden. Toen dacht ik: "O ja, die heb ik ook gemaakt!"

En wat was het?


Dit leuke kikkertje!Ik gaf het weg, aan iemand die wel een opkikkertje kon gebruiken.Het patroontje vond ik via facebook-pagina van Forte, de uitgever. Ze plaatsen iedere week een creatieve tip, heel leuk!  Ik heb de ogen wel wat veranderd, naar eigen inzicht. Volgens mij had Rita een linkje naar het patroontje op haar blog.

Vorige week kreeg ik post, een hele zonnige kaart, als dank je wel voor het opkikkertje :-)
Daar word ik dan weer blij van!

Rita doet deze week niet mee aan de poppendag, schreef ze me, maar of dat waar is? Ik ga kijken of er poppen- of ander nieuws is bij:

Jolanda en
Peggy
- Rita! 

Als je ook mee wilt doen, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren!

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Akkelien, wat een schattig kikkertje.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kikkertjes zijn echt schattig en een leuk weggevertje. En er zijn genoeg mensen die af en toe een opkikkertje kunnen gebruiken ,we kunnen er nog veel maken :-)
  Grtjes, rita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een opkikkertje dat kan een mens eens deugd doen. Mooi van jou om daar voor te zorgen.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leukerd, ze blijven leuk die opkikkertjes. Er is altijd wel iemand die je er mee kunt opvrolijken! En een mooie kaart ontvangen is natuurlijk ook altijd fijn.

  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen