{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 28 juli 2022

Zomervakantie, de slinger van Irene

Zomervakantie, de slinger van Irene


Minstens een keer per week heb ik mailcontact met vriendin Irene. Van ongeveer 1997 tot 2003 woonden we vlak bij elkaar. Sindsdien zit er zo'n 150 kilometer tussen, maar eigenlijk hebben we nu vaker contact dan toen, grappig en bijzonder!
Ze leest ook trouw m'n blog en heeft al een paar keer een gastblog geschreven. Kort geleden stuurde ze me een vrolijke collage waar een slinger op stond. Ik was al een beetje bezig met m'n vakantieplanning en ik appte dat daar best een blog in zat 😉

Vandaar: vandaag een bijdrage van Irene!

Vakantie en slingers

Het was september en er kwam een huisje op een hele leuke camping in Ermelo op ons pad.
We hadden daar al een paar keer een campingpod en de Pipowagen Mamaloe gehuurd en nu stond er iets te koop op een geweldige plek. We hoefden niet lang na te denken. Uren kan ik twijfelen over een trui. Maar nu niet. Kijken. Voelen. Kopen.

Natuurlijk moest er wel het een en ander gebeuren, maar dat zou later wel komen. In oktober gingen we alleen maar genieten.


Bij de Action kocht ik een garencake van acrylgaren, turquoise met grijs.. Pot thee erbij. Lekker haken in ons nieuwe stekkie. Het werd een klein, snel project, 6 onderzetters naar dit patroon. Een heerlijk werkje.


Ik had nog garen over. En wat hoort er bij het blije gevoel als ik daar ben? Slingers!


Het werden driehoekige grannies.
Ik reeg ze simpelweg aan een stuk Zpagetti garen. Zo kunnen ze overal hangen. Thuis fungeerden ze al als verjaardagsslingers.


Toen begon het kampeerseizoen weer. We hebben al behoorlijk wat geklust. Hoog tijd om de veranda op te leuken! 
En daar hangt hij dan. Wat een vrolijkheid 🙂


Dankjewel Irene! En geniet van jullie fijne stekkie!


Zomer 2022, ook in deze periode vind je in principe 5x per week een blog met inspiratie, handwerkjes, tips of andere gezelligheid. Gezellig dat je komt kijken en lezen!

Fijne dag, fijne zomertijd 🍀🍀🍀

Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi Irene maar nu het stekkie nog eens op de foto . Niks nieuwgierig hoor. En in welke provincie is dit. Mooi voor een volgend gastblog of een eigen blog :))))❤️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is in Ermelo. Ik heb getwijfeld over een foto van het huisje. Wie weet later 😊

   Verwijderen
  2. Ha ha ha dat had ik niet herkend maar leuk ik kom uut Putten vlakbij dus. Zaterdag ben ik op het oogstfeest bij de mariahoeve mocht je daar heen gaan wel ff melden ik zitcte spinnen

   Verwijderen
 2. Wat een gezellige vlaggetjes slinger.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat maakt het paleisje gelijk eigen, het voelt vast als een fijn thuis.

  BeantwoordenVerwijderen