{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 27 mei 2022

Week 21

Week 21

Op de eenentwintigste vrijdag van dit jaar is hier deel 21 van mijn eigen challenge, 52 weken in 2022.
Ik ga proberen iedere week iets leuks te verzinnen met een getal en vandaag is dat met het getal


Eind 2020 paste ik het wilde breiwerk aan, je ziet er hier meer van.


21 is het huisnummer van m'n ouders, ik heb hier zelf ook nog dik 5 jaar gewoond.

Een dobbelsteen heeft 21 ogen.
Bij een dobbelsteen zitten de 1 en de 6 tegenover elkaar, de 2 tegenover de 5 en dat geldt ook voor de 3 en de 4. Zo heb je 3x7 = 21


Toen zoon in groep 8 zat, waren er 21 kinderen in die klas. Als afscheidscadeautje haakte ik toen een slinger met vlaggetjes in de regenboogkleuren. In die tijd maakte ik jammer genoeg heel weinig foto's, het is nog voordat ik ging bloggen. Ik heb alleen deze foto van het project:


Ik maakte vlaggetjes van 4 toeren en gebruikte een vaste kleurvolgorde. Ik haakte deze 7 variaties nog 2x en zo had ik een slinger van 21 vlaggen, symbool voor de 21 kinderen en de regenboogkleuren zijn ook perfect: kleurrijk en het staat absoluut voor diversiteit.

In het jaar 2021 werd nichtje Saskia jarig en haakte ik voor haar een slinger met 21 "tegeltjes":


Meer over deze slinger en t_e_g_e_l lees je in deze blog.

De eenentwintigste vrijdag van 2022 is gevuld! Zou ik het jaar volmaken? Er komen vaak slingers in voor, ik had er zelfs wel een voor week 19 gehad. Ik vind het nog wel leuk om zo het jaar door "te tellen", ik ben me er bewuster van hoe snel het allemaal gaat. Dus ik ga voorlopig door. Met misschien af en toe een joker.

Mocht je dit ook leuk vinden en zin hebben om mee te doen? Dat kan ook voor 1 of 2 keer, een keer per maand, ieder kwartaal of elke week? Leuk, laat het weten! In dat geval voeg ik een link naar je blog toe!


Fijne dag en heel fijn weekend!
Geniet en denk aan de happy momenten 🍀🍀🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗
debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

  1. Lang geleden werkte ik op een verkoopafdelingen en was ik verantwoordelijk voor de leveringen die in bepaalde weken moesten binnenkomen. Toen wist ik altijd welk weeknummer het was en dat was heel handig. Nu weet ik dat allang niet meer, maar juist door jouw gezellige blogjes elke week weet ik het weer wel en dat is zo handig, want niet elke kalender geeft ook de weeknummers aan. Fijn weekend Akkelien. Groetjes, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn. We weten nu weer welke week het is. Wat kun je veel doen met al die nummers.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ha en weer een week gevuld knap om dat weer te bedenken

    BeantwoordenVerwijderen