{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 3 mei 2022

Dinsdag - poppendag AmiguruMay 2022

Dinsdag - poppendag AmiguruMay 2022


Zal ik wel of zal ik niet?
Op Social Media volg ik Amilishly en vorig jaar had ik het ook al gezien: de challenge AmiguruMay. Omdat ik amigurumi's haken niet mijn hoofdactiviteit vind, heb ik er nog niet eerder aan meegedaan. Nu las ik haar laatste blog en ik dacht: "Ik probeer het gewoon!"


Dit is mijn eerste foto die ik op 1 mei geplaatst heb op mijn Instagram-account.

In deze blog van Alexa van Amilishly lees je er alles van, ook alle "prompts" die zij in het Nederlands vertaald heeft en daarbij een kleine uitleg.

De challenge is van Ilaria Caliri van Ilaria Design en zij is een Italiaanse ontwerpster. De prompts zijn door diverse andere creatieve mensen op Instagram vertaald, ook in het Frans, Duits, Hongaars, Engels, Italiaans, Spaans, Portugees, Turks en dus naar het Nederlands. Behoorlijk internationaal! Ik probeer nu mijn posts op Instagram hiervoor ook van Engelse tekst te voorzien.

En ik probeer elke dag mee te doen. De eerste drie foto's plaats ik vandaag op deze poppendagblog. Misschien wil je ook nog meedoen. Het is pas dag 3, dus je kunt nog best instappen en je hoeft ook niet beslist elke dag mee te doen. Sowieso heel leuk om #amiguruMay2022 te volgen, want inspirerend is het zeker!


Het tweede onderwerp vroeg om "Work in progress", dit is een ideetje waar ik mee bezig ben. Het zou deze maand af moeten zijn, dus er volgt vast nog meer over. Smiley's passen ook prima bij amigurumi, toch? Die twee maakte ik al in 2013, je ziet ze hier. Mét uitgeschreven patroon 🙂

Vandaag is het de bedoeling om je zelf even voor te stellen. Ik heb hiervoor een collage gemaakt met een foto van mezelf en wat recente haak- én breiwerkjes:Ik ga kijken of er ook poppen- of ander nieuws te zien/lezen is bij:

Ria

Als je ook mee wilt doen aan poppendag, voor een keertje of voor langer, laat het dan weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer. Het is zo leuk om ideeën te delen en elkaar te inspireren.


Fijne dag 🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

4 opmerkingen:

 1. Ga je ook beestjes haken.Je collage is leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je toch meedoet, en ik kijk graag even mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk dat je meedoet, vind die Smiley's ook
  heel erg geslaagd. Ze brengen een glimlach op mijn gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen