{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 9 september 2015

Even weg

Even weg


Misschien hadden jullie het gemerkt, wat minder reacties vorige week van De Breimeisjes, hoewel de blogjes gewoon doorgingen. Dat kwam zo: zoon ging met school op excursie, helemaal naar Zuid-Frankrijk. Wat een kans voor het Breimeisje en de Deeltijdschrijver! Wij konden nu mooi eens even samen weg! We zijn een midweek naar Schiermonnikoog geweest!

Prachtig is dit eiland. We hadden een prachtig appartement aan het eind van de Badweg, met uitzicht op zee en de duinen. We hadden niet fantastisch weer, hoewel het aan de andere kant eigenlijk helemaal goed was. Wel eens een buitje, ook veel zon en dus heel veel regenbogen!Bijna alle foto's van deze collage maakte ik vanuit of vlakbij ons appartement. 

Wij hebben heerlijk gewandeld én gefietst, veel gelezen, de Deeltijdschrijver puzzelde en het Breimeisje.... breide, hoe kan het ook anders :-)

Ik had al eerder geschreven over het Katia cotton jeans-bolletje, waar ik alvast één kleurtje bij gevonden had. Inmiddels had ik er nog twee kleurtjes bij:


Ik vond een leuk idee in een boekje en zette 400 steken op een rondbreinaald en ging breien, in gerstekorrel.


De vier kleuren wisselen elkaar af, ik varieer met 1, 2 en 3 toeren per kleur.


En zo verder.Het is nog niet helemaal klaar. Als het zover is laat ik uiteraard het eindresultaat zien!

Nu is Schiermonnikoog niet zo groot en zijn er niet zoveel winkels. En toch... Ik heb het zelf gemist, maar terug op de boot kwam ik in gesprek met een andere handwerkliefhebster die me vroeg of ik de "wildgebreide" fiets ook gezien had. Nee dus... Ze liet me een foto zien en inmiddels heb ik het opgezocht op internet: er is wel degelijk een handwerkwinkel, Fair met flair. En van die facebookpagina heb ik deze foto geleend:


Wij hebben het heerlijk gehad op Schiermonnikoog en gaan zeker weer. Dan ga ik dus ook een bezoekje brengen aan deze winkel, dat snappen jullie wel!
Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

4 opmerkingen:

 1. Blijkbaar zijn er nog wel wat blogsters weggeweest samen met ons en nog niet eens zo ver weg van ons, had ik dat geweten!!! ik had je een bezoekje gebracht of jij ons???? Lekker genieten met zijn 2, zaaaaalig!
  grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij zaten we niet heel dichtbij elkaar, hoor. Jij was toch in Zeeland?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen