{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 3 september 2015

De slinger voor Mick, vervolg

De slinger van Mick, vervolg


Gisteren liet ik al zien dat ik granny-vlaggetjes gehaakt heb voor een verjaardagsslinger. Omdat de slinger voor de verjaardag van Mick is, wilde ik zijn naam ook in de slinger verwerken. Daarvoor haakte ik bijpassende effen vlaggetjes.


Ik begon onderaan en meerderde steeds, zo'n beetje volgens de methode van Karin aan de Haak. Ik haakte tot de vlaggetjes ongeveer even groot waren als de granny-vlaggetjes. Daarna heb ik rondom nog randjes vasten gehaakt in de drie kleuren van de andere lettervlaggetjes. Je ziet dat op de foto's die straks komen.


Het leek me wel een goed idee om de letters in kruissteek erop te zetten, dus tekende ik de letters eerst op ruitjespapier.


En zo ziet dat er dan uit: Daarna ging ik kijken hoe het geheel werd:Ik heb er een vlaggenlijn van gemaakt door alles aan elkaar te haken, een lange rij lossen en dan steeds een vlaggetje met weer een aantal lossen er steeds tussen. Dan nog een hele toer vasten erover heen.


Dat is een heel eind!


Ik heb de slinger ingepakt en verstuurd. Altijd even spannend: komt het goed aan en, nog belangrijker, is het naar tevredenheid?


Gelukkig kreeg ik snel een leuke en enthousiaste reactie: "Ik heb de slinger ontvangen en vind hem helemaal te gek! Echt nog mooier dan ik had gehoopt en heel bijzonder om te hebben. En de kleuren zijn echt prachtig."


Ik heb de slinger met veel plezier gehaakt en hoop dat-tie nog veel verjaardagen van Mick mee mag vieren!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


2 opmerkingen: