{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 29 september 2015

Dinsdag - poppendag presenteert: Miss Chocolate!

Dinsdag - poppendag presenteert: Miss Chocolate!


Het is al weer een hele tijd geleden dat ik iets kon laten zien van Miss Chocolate. Voor het geval jullie het niet meer weten: dat is een popje dat woont bij Maria en Maria had bedacht dat ze iets moois zou maken voor 't popje. Deze Miss moest het lang doen met een, overigens wel prachtige uitgevoerd, gebreid setje ondergoed.Nu was Maria in de zomervakantie van alles van plan en ineens was er die storm met heel veel regen en haar plannen vielen in het water zogezegd. En toen.... was dat dus heel gunstig voor Miss Choclate!


Alles werd bij elkaar gezocht en Maria ging aan de slag, maar dat viel nog niet mee. Maria heeft ook een boekje met naaipatroontjes voor deze pop, maar daarin wordt gebruik gemaakt van rekbare stoffen. Maria had echt in haar hoofd om iets te maken van dit mooie lapje voile met glimmertjes en deze stof bleek erg stug en lastig te verwerken.


Uiteindelijk koos ze voor een simpel en recht modelletje.


Het hardroze Leonidas-lintje is als een Miss World-sjerp om het geheel gedrapeerd, ik bedoel natuurlijk Miss Chocolate-sjerp ;-)De sjerp is bovenaan vastgezet met een groen-glinsterende kraal met ook een beetje roze erin en met nog zo'n kraal is de onderkant van de sjerp afgewerkt.


Het viel bepaald niet mee en Maria liet me weten ook nog niet helemaal tevreden te zijn. Misschien komt er nog wel eens een aanpassing en wie weet, misschien wordt het ook nog wel eens allemaal heel anders, maar voor dit moment is Maria er klaar mee. En ik vind het heel terecht dat deze dame getooid is met de Miss Choclate-sjerp, ze ziet er prachtig en stijlvol uit!

Nu ga ik eens kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij


Rita

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

7 opmerkingen:

 1. Echt wel een prachtig stofje, spijtig dat het zo stug was om te verwerken, ze straalt gewoon en met die sjerp lijkt het wel een echte miss!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een plaatje! 't Lijkt wel haute couture...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er weer tip top uit zo.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen