{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 8 september 2015

Dinsdag - poppendag Bijzondere post uit de Drakenkloof

Dinsdag - poppendag Bijzondere post uit de Drakenkloof


Zaterdagochtend zaten we hier aan het ontbijt toen er een postbode-busje voor de deur stopte en die bracht een pakketje. Op het pakketje stond niet alleen mijn adres, maar ook een berichtje voor de bezorger:


"Lieve postbode, bedankt voor het bezorgen."


En verder leek het erop dat het pakketje uit de Drakenkloof kwam! Ik vond dat best spannend, maar Pippi had voor ik het wist al een schaar te pakken en maakte de doos open. Zonder aarzelen!


En toen kwam er een heel lief jongetje te voorschijn...


Het is Tibbe, en hij komt bij Haakjuffie vandaan. Iedereen die mijn blog leest, heeft vast wel eens bij Haakjuffie gekeken en gezien dat ze voor heel veel poppen een nieuw huis zocht.


Pippi en Alies hebben zich direct over Tibbe ontfermd. Wij zijn heel blij dat Tibbe bij ons komt wonen en Tibbe denkt dat-tie hier wel snel gaat wennen. (Als je nog wat meer wilt weten over Tibbe, hier is nog wat te lezen.)

"Dag lieve Haakjuffie, ik stuur je een kus en een hele dikke knuffel!"Nu ga kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij Peggy en
Rita

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

4 opmerkingen:

 1. Zo bijzonder om een pop van Haakjuffie in huis te hebben, ikzelf heb er 2 van haar, Fladder en Saar. Ik ben er zeker van dat Tibbe een goede nieuwe thuis heeft nu en het zeker met de andere poppen zal kunnen vinden.
  Grtjes, rita;

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi dat je een echte *Haakjuffie* pop in huis hebt mogen verwelkomen. Tibbe gaat het zeker heel goed krijgen bij jullie!
  Zelf heb ik een klein haakjuffie-aapje, little pink lady.
  Mooi en bijzonder dat alle poppen een mooi thuis hebben gevonden en nog regelmatig in verschillende blogs te zien zullen zijn.
  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Als dat nu eens niet alleen zo makkelijk gaat in de poppenwereld, maar ook in de grote serieuze wereld....
  Veel plezier samen!

  BeantwoordenVerwijderen