{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 22 september 2015

Dinsdag - poppendag En hoe zit het met mijn...

Dinsdag - poppendag En hoe zit het met mijn...


Het is hier in huis altijd een drukte van belang met de haak- en breipennen, altijd staat er wel wat op de pennen, dat is jullie wel bekend. Ineens zie ik dan weer wat, kom ik een mooi bolletje tegen waar ik iets mee moet, of er is een workshop in voorbereiding! En de dag heeft 24 uur en die kunnen echt niet alle 24 hakend en breiend doorgebracht worden. Zoals jullie weten heb ik sinds enige tijd zo'n mooi karretje voor m'n handwerkspullen en daar liggen de "lopende projecten op". Maar die raken toch wel eens wat ondergesneeuwd als het ware....

Zoon vroeg: "Hoe zit het eigenlijk met mijn Garfield?" Nu ik het opzoek, zie ik dat ik daar rond z'n verjaardag al mee begonnen was.... Dat is al meer dan een half jaar geleden! En dit is hoe ver ik nu ben:Echtgenoot vroeg: "En hoe zit het met mijn Minion?" Het "lijf", het grootste deel van de tuinbroek en één vinger is klaar:Ik heb echt nog even gedacht dat ik die Minion wel even zou haken voor de verjaardag van echtgenoot. Dat is dus duidelijk niet gelukt. Hij moet het tot nog toe doen met deze sleutelhanger:


Ik ga deze twee projecten weer oppakken en hoop ze dit jaar nog af te krijgen.

Nu wil ik jullie nog graag een paar foto's laten zien die Maria me stuurde van haar Pippi met het kleine Pippi-gelukspoppetje dat ik haar toen gaf:


Vind ik leuk :-)

Nu ga ik snel kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij:

Peggy en
Rita

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

12 opmerkingen:

 1. Ik herken het, aan werkjes beginnen, je denkt dat doe ik even, maar vaak kosten ze toch meer tijd. Goed van je dat je prioriteiten stelt en eerst 2 dingen af gaat maken. Het zal niet altijd mee vallen, er komen zoveel leuke dingen om te maken op ons pad;) Beide Pipi's zijn hartstikke leuk en Af;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jouw man gewoon weer een keer jarig wordt. Nu even doorwerken aan de Minion en je hebt het cadeautje voor die verjaardag ruim op tijd af.
  Een platte Garfield in losse delen is wel wat sneu om mee te spelen. Ik kan me voorstellen dat jouw zoon popelt om hem in zijn armen te sluiten.
  Goed idee om deze WIP's nu echt voorrang te geven en af te maken.
  Wat heb je een toffe Pippi gemaakt. Leuk dat gelukspoppetje erbij.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn zoon gaat er niet meer mee spelen, hoor! Het is gewoon voor de "heb" :-)

   Verwijderen
 3. dat komt wel weer goed met jou :) een leuke Pippi is het geworden van Maria ben benieuwd wat haar volgende pop wordt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoor het al je moet nog even flink aan de slag Akkelien... We zullen vast het resultaat te zien krijgen.. Spannend...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O jee, klagende gezinsleden en niet eens omdat je teveel handwerkt :p Ach, het komt wel goed met die projecten, maar het is wel goed dat je er weer even aan herinnerd bent ;-)
  Maria heeft weer een leuke Pipi gemaakt met dat gelukspoppetje erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk is dat altijd: de WIP's en UFO's van een ander zien. Zoiets van; zie je wel, ik ben niet de enige :-))). Ik heb zo het vermoeden dat die Garfield en Minion al snel af gemaakt gaan worden.
  De Pippi maxi is enig, vooral met die mini er bij :-).
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel herkenbaar! Maar als de werkstukjes weer eenmaal boven water zijn, kan het ook weer vlug gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. herkenbaar, ik ben ook vaak met meerdere projecten tegelijk bezig. (of niet bezig eigenlijk, liggen ze onafgemaakt ergens te wachten.) Maar je bent al een heel eind zo te zien, ze worden vast erg leuk.
  Grappig die twee pipi's bij elkaar!
  groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Poppen breien dat kan ik niet, maar ik vind het wel erg leuk om hier een kijkje te nemen. Ook ik heb vaak meerdere projecten op de pennen staan. Nog een kussenhoes met kabels, een sok waar alleen de teen nog op moet en een zomertrui voor dochter die nog in elkaar moet en nu bezig met een schooltrui voor Kenia. Gelukkig ben ik dus niet de enige!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kijk eens aan, ik ben gelukkig niet de enige die projectjes even aan de kant schuift en ze stiekem vergeet. Meestal omdat je iets anders nieuw en leuk hebt ontdekt dat je echt meteen wil uitproberen, herkenbaar!!! En heel begrijpelijk, we hebben allemaal die microbe denk ik, dus Akkelien, niet panikeren, ook deze 2 krijg je tussendoor vast nog wel klaar dit jaar. Pipi ziet er geweldig uit met haar gelukspoppetje erbij.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om al jullie opmerkingen te lezen! Het is dus kennelijk héééééél normaal om wat van die projecten te hebben liggen :-)
  Ik moet zeggen dat ik ook nog niet eens echte vorderingen heb gemaakt, nog steeds allemaal projecten die "tussendoor" komen... Maar ach, het jaar is nog niet om!

  BeantwoordenVerwijderen