{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 13 mei 2021

Lang weekend

 Lang weekend


In deze tijd van het jaar staan er wat feestdagen op de kalender, dagen die een vrije dag opleveren. Nu zoon niet meer naar school gaat, zijn we niet meer zo gericht op schoolvakanties. De weken rijgen zich aaneen, van maandag tot en met vrijdag werkdagen en dan is 't weer weekend. 

Vandaag is 't Hemelvaartsdag. Mijn mannen hebben allebei nu al weekend! Extra lang vrij, heerlijk: 4 dagen lang!

Mijn eigen werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit het runnen van het huishouden en het doen van de boodschappen. Ik zeg ook wel eens dat ik nooit vrij heb. Al heb ik natuurlijk tussendoor wel tijd om dingen te doen die ik wil. Zal ik in deze 4 dagen tijd vinden om te lezen? Ik heb een paar leuke opties.

Ik kreeg op moederdag van zoon dit mooie boek:


In deze blog schreef ik al wat over de schrijfster, Elizabeth Zimmermann. Het boek is in 't Engels, dus dat is enigszins een uitdaging om te lezen. Ik vind het ontzettend interessant en boeiend, dus de motivatie is er!

Ik zou ook het nieuwste Scheepjes Bookazine kunnen bekijken en lezen:


Hier een kleine impressie van de inhoud:


In totaal staan er 16 patronen in nummer 11 van het Scheepjes Yarn Bookazine. Het thema is Macro Botanica. Op de foto's zie je de sprei Meadow Throw (haken), een deken Chlorophyll Blanket (breien), duster Dahlia (haken), tas Angelica Bag (haken) en sjaal/omslagdoek Venation Wrap (Tunisch haken).
Verder vind je ook een patroon van sokken, een paar kussens, een rokje, een knuffel, een vestje en meer sjaals/omslagdoeken in dit nummer. En ook een paar leuke artikelen om te lezen 😊

En ik ga zeker verder op zoek naar "De zevende zus"!

📷 Age Meijer/FryskFoto (de kleurenfoto's)

Leuk om binnenkort verder te gaan met de 7 zussen deken! Wil je daar meer over weten? Kijk onder het label "7 zussen breideken".
Uiteraard vind je morgen een Crea 2021-blog, dat gaat gewoon door, ook in zo'n lang weekend 😉


Fijne dag 🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen: