{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 12 mei 2021

Hollands Handwerkgeluk en dan zonder wol

Hollands Handwerkgeluk en dan zonder wol


In april ontving ik de aprilbox van Hollands Handwerkgeluk en ik vind het leuk om je te laten zien wat erin zat:


Weer een illustratie van Tirza oftewel The Purple Lady, 2 DIY pakketjes van Maaike van Houtmoed, een zakje thee, en garen.

Deze keer extra veel garen, namelijk 7 strengen handgeverfd katoenen garen van Wendy van De Draadzaak en een Whirlette. Die zit erbij zodat je direct aan de slag kunt met het patroon dat Renske van Renske Creatief speciaal voor deze box ontwierp. 
Leuk patroon, ondertussen denk ik aan een variatie daarop, dus wie weet zie je daar binnenkort iets van 😊
Katoen kost minder dan wol, dat is de reden dat er meer in zit. En erg leuk dat het deze keer aangevuld is met die bol Whirlette. Er zit altijd een patroon bij, al is het niet altijd precies bedoeld om de garens uit het pakket voor te gebruiken. Deze keer is het er echt precies op afgestemd.

De DIY pakketjes van Maaike van Houtmoed vind ik heel leuk. Ik volg Maaike al heel lang op Instagram en krijg inmiddels ook haar leuke nieuwsbrieven. Zeer inspirerend en om blij van te worden! In de pakketjes vond ik de benodigdheden voor deze leuke vilten mini-mandjes:


Het materiaal is vilt. En nu dacht ik altijd dat vilt van wil is gemaakt. Dat zou niet kloppen bij deze wolvrije doos en daarom vroeg ik Maaike hoe dit zit. Haar antwoord: "Het vilt dat ik gebruik bestaat uit (deels hergebruikte) polyester vezels". Ja, dan klopt het helemaal!
En nu heb ik dit op de armleuning van mijn "handwerkstoel":



Een mandje voor de steekmarkeerders en eentje voor de losse draadjes. Handig!

Ik heb nu 3 boxen van Hollands Handwerkgeluk in huis, daar laat ik het voorlopig bij. Wel een leuk concept en een heel fijn cadeautje voor mezelf.


Fijne dag 🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Een doos vol heerlijke cadeautjes!
    Grappig dat er ook vilt gemaakt wordt van polyester vezels; zo heb ik weer wat geleerd vandaag. ;o)

    BeantwoordenVerwijderen