{ 'anonymize_ip': true }

maandag 19 oktober 2020

Spookjes

Spookjes


Op zoek naar een herfstig onderwerp voor een blog voor Breiclub.nl keek ik op mijn grote online archief: in ruim 2000 blogjes van De Breimeisjes. Ik kwam deze spookjes tegen (zie ook deze blog).


Deze spookjes heb ik destijds opgestuurd naar de goedgemutste breicampagne. 
Ik haakte nu een nieuwe, voor de blog. Heel makkelijk, beginnen met 6 vasten in de magische ring. Een paar keer 6 vasten per ronde meerderen. Als het breed/groot genoeg is, haak je zonder meerderen verder tot de gewenste lengte. Een schulprandje om het af te maken en afhechten maar!
Nog even een gezichtje borduren en het spookje is klaar! Zo'n spookje kan bijvoorbeeld een functie krijgen als eierwarmer:


Of zou dat afschrikken op de vroege ochtend 🤔
Je kunt ook een stel met nylon draden ophangen, voor het raam of zo, als decoratie.
Mijn spookje mag in het bakje met herfstsfeer wonen:


In de Breiclub-blog kun je precies lezen hoe ik het maakte, je vind de blog hier.

Nog een later toegevoegde foto, doordat ik in oktober op Instagram meedoe aan een challenge, #happyherfst. Op deze maandag, 19 oktober is de prompt #herfstbladeren en daarom maakte ik deze foto:


Het spookje figureert 👻 en ik zocht er ook nog een gehaakte slinger bij met herfstblaadjes. In deze blog lees je meer over die slinger.


Fijne dag 🍀

Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Meer dan 2000 blogjes, wauw! Dat is inderdaad een heerlijk groot archief om dingen nog een op te zoeken. Weet je alles nog te herinneren wat je hebt gemaakt?
    De spookjes passen helemaal in deze tijd, leuk inderdaad als eierwarmer🥚👻

    BeantwoordenVerwijderen