{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 18 februari 2015

Woensdag - woondag De keuken (2)

Woensdag - woondag De keuken (2)


Vorige week vertelde ik over onze keuken, dat we die in korte tijd hadden uitgezocht en wat er een beetje jammer aan blijkt te zijn. Een paar details laat ik nu nog even zien in foto's.


Het beschadigde stukje plafond dat dus niet weggewerkt werd door die plaat met verlichting.De echt lelijke slang die zichtbaar is. Die is inmiddels ook lek en al eens geplakt met Ducttape. (Waar zouden we zijn zonder Ducttape?)Het is en blijft een kleine keuken, hier kun je niet met meer mensen bezig zijn.

Wij hadden dus al vaak gedacht over een andere keuken. Maar omdat wij (nog) niet een grote prijs wonnen (ik blijf hopen :-)) en alles het nog prima deed, hadden we nog geen stappen ondernomen. Na de zomervakantie bleek de kraan te lekken, dus heeft echtgenoot deze vervangen voor een nieuw exemplaar. 
Maar toen.... stopte de vaatwasser er mee. Een nieuwe vaatwasser is wel te realiseren voor een acceptabel bedrag, maar misschien was dit het moment om toch voor die hele leuke keuken te gaan? 

Wij begonnen met een wensenlijst:
- Echtgenoot wil heel graag zo'n losstaand fornuis, graag met veel ovens.
- Zoon wil graag een Amerikaanse koelkast mét ijsblokjesmachine
- Ik wil weer anderhalve spoelbak.

Verder willen we ruimte en geen bovenkastjes!

En met deze wensen en een bouwtekening gingen we naar een aantal keukenzaken.

Trouwens, de keuken is nog niet klaar. De planning is begin april.

Wordt wederom vervolgd :-)

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Hahaha, je laat ons wel in spanning met die cliffhangers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach hier staat ook een nieuwe keuken op de verlanglijst. Geweldig toch dat ieder zo zijn eigen ding heeft om op de verlanglijst te zetten. Ik zet me bij op het lijstje van je man. O wat wil ik ook graag een groot fornuis....
  Laat je ons binnenkort de plannen zien?
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd, zo te lezen moet het toch best rigoreus aangepakt worden. Maar eerst een tijd in de troep zitten voor je kunt genieten en kamperen in je eigen huis, waarschijnlijk. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meteen uitbouwen zeker, als al die wensen vervuld gaan worden :-).
  Ik word wel steeds nieuwsgieriger;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, en plots is het dan zover, de nieuwe keuken komt in zicht. Ook hier werd de laatste jaren eraan gedacht maar steeds weer uitgesteld omdat er bij de kids nog teveel te doen en te helpen was tot we het nu weer noodgedwongen moeten uitstellen door de ziekte van Jos, we blijven dromen...
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen