{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 4 februari 2015

De prijs

De prijs


Afgelopen vrijdag ben ik naar Bolsward geweest en heb een bezoek gebracht aan de wolwinkel Trendywol. Kijk eens hoe goed je kunt zien wat er verkocht wordt:


Een bol wol aan een lange "breipen" :-)
Ik werd heel leuk en hartelijk ontvangen en heb mijn ogen uitgekeken. Wat een keuze! Ik mocht 10 bollen Stylecraft uitkiezen en daar zijn zo ontzettend veel kleuren in. Op de volgende twee foto's zie je allemaal Stylecraft:
Ik heb besloten om de Zeeuwse mee-brei-deken te maken en ik wil 'm in één kleur en koos voor "Denim". Ik heb nog 5 bollen extra aangeschaft, want volgens het patroon en ook volgens andere mee-breisters heb je zo'n 1500 gram garen nodig voor dit project. Als je me op facebook volgt, dan had je deze blije foto al gezien :-)

Ik wil de deken graag in één keer breien en ga, heel verstandig vind ik dat, eerst een proeflapje breien. Ik denk erover om nog een extra zending patronen af te wachten, voor ik echt start. Dé deken gaat uit van 5 x 5 vierkanten, maar misschien ga ik wel voor 4 x 6 en dan doe ik dus één patroon niet. Ondertussen kan ik in de speciale facebookgroep mooi zien en lezen hoe het met "collega-breisters" gaat. Wat een leuk project!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl
Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze altijd graag. 


5 opmerkingen:

 1. Ja, ik had de blije foto al gezien :-). Maar dat geeft niet, want blije foto's mogen altijd gezien worden. Wat veel kleuren om uit te kiezen. Ik denk dat dat nog het moeilijkste deel was...
  Grtjs
  en geniet nog van je mooie prijs.
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, je staat te glimmen als een kindje in de snoepwinkel! ;-)) mooie kleur, dat wordt een stoere deken..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wat sta je daar met een berg prachtigs in je handen! Dat wordt extra genieten van het breien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. in zulke winkels word je hebberig!
  Wat een mooie kleurtjes allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om jou daar zo blij te zien staan met de prachtige bolletjes! Wat een goed idee om het garen voor de Zeeuwse meebreideken te gebruiken. Dat wordt vast prachtig in die mooie blauwe kleur.

  BeantwoordenVerwijderen