{ 'anonymize_ip': true }

maandag 23 februari 2015

Handwerkavond in februari

Handwerkavond in februari


Het is alweer twee weken geleden, de handwerkavond. Ik was deze keer zonder m'n collega Breimeisje, zij was geveld door de griep. Uiteindelijk vielen er ook twee handwerkdames af, dus kon ik het prima overzien :-) 
Het thema was uiteraard Valentijn en daarom had ik aan de pakketjes zo'n leuk x-je gehangen:

Patroon van de Haakbrigade, je vind het hier
In het pakketje had ik o.a. de hartjessteek die ik vaak tegenkom op facebook en in blogs:

Ik gebruikte de beschrijving van Charami, je vind het hier
En natuurlijk de hartenmandala's waar ik al eerder over schreef. (Als je belangstelling hebt voor het uitgewerkte patroon, mail me dan even je mailadres, dan stuur ik het bestandje toe, debreimeisjes@gmail.com). Hedy en Heleen probeerden de mandala's uit:Jeanet, die vorige keer kwam om zich te laten "bijspijkeren", probeerde nu dit hartje uit:

Het patroontje vond ik bij Vanna,  hier
Ze kan nu ook de magische ring! En stokjes, dubbele en zelfs driedubbele stokjes!

Verder liet Caroline haar deken zien van de rondjes, waar nu ook een mooie rand om gehaakt is:Met de restjes haakt ze nu een kussen:


Bernarda had haar Sophie's garden mee, die liet ik vorige week al zien, en Katrein haakt heel vrolijk verder aan haar kleurige project:


De tijd vloog voorbij! Wij hebben een nieuwe datum en dat is 9 maart. Ik hoop dat Lydia dan ook weer van de partij is, dan hebben we weer "volle bak"! Ik ben al bezig met de voorbereidingen. 

Het is voorjaarsvakantie, wel iedere dag een blogje van mij, al bestaat de kans dat ik van minder vaak reageer :-)Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

 1. Dat was weers een geslaagde avond zo te zien!
  Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo we zijn weer bij met jullie mooie projectjes.
  Geniet van de vakantie !!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk om die verscheidenheid te zien bij al de mensen in de clubjes, je maakt hetzelfde en toch weer anders, elk zijn eigen versie. Geniet van je vakantie!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen