{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 2 oktober 2014

Herfst en een grappig briefje

Herfst en een grappig briefje


Wat een zomer én nazomer dit jaar! Maar ondertussen is het oktober en de herfst is echt begonnen. 
Afgelopen weekend tijdens een wandeling met echtgenoot vond ik prachtige kastanjes en nu heb ik dus ook een beetje herfst in huis:
Op de blog "draad en praat" zag ik deze week ook prachtige gehaakte kastanjes en ik geef de link graag door: hier kun je het vinden. Ik zag ook een grappig klein haakpatroontje voor de hulsjes van beukennootjes bij "Ingsthings", dat kun je hier vinden. En ik keek nog eens in mijn eigen "geschiedenis" op het web en vond mijn patroontje van blaadjes.

Tot mijn verrassing heb ik een give-away gewonnen, bij Karin aan de haak, een haakboekje:Leuk! Ik wacht op de postbode, want zo te zien zal ik daar ook wat herfst-inspiratie in kunnen vinden!

Nog iets heel anders wat ik leuk vond: Deze week vond ik op het aanrecht een briefje van zoon. Ik liet het al zien op facebook, maar vind het zelf leuk genoeg om het ook hier te delen:
Creatief met elastiekjes (beugel) en hagelslag! :-)

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

8 opmerkingen:

 1. Gezellig die herfstsfeer, daar past het boekje goed bij.
  Creatief is het zeker van je zoon (:-D), maar in de tijd dat hij het briefje schreef had hij al 10x zelf zijn bordje op kunnen ruimen :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, onverwachte kunst maakt je dag een stuk vrolijker! Het was afgelopen weekend perfect weer om te wandelen en kastanjes te zoeken. Wij zijn met een zak vol uit de duinen gekomen. Leuk om mee te knutselen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha ha grappig als je zo verrast word met kunst op een bordje .
  mooi herfst sfeertje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat leuk dat je gewonnen hebt. Veel plezier ermee. Ja, de eerste herfstspulletjes zijn zo stilletjes aan het huis aan het binnenkomen.
  Lief en creatief van de zoon hé.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kastanjes doen het altijd leuk op een schaal of in een vaas, maar het patroon voor deze herfstvrucht van draad en praat is super leuk!
  Dank je voor het linken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig, zo'n verrassing als je de tafel opruimt! En een leuk boekje gewonnen, dat wordt weer nog meer inspiratie voor de herfst. Gezellig!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even "ter verdediging" van zoon: hij had het bord al wel op het aanrecht gezet.

   Verwijderen