{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 15 oktober 2014

(B)rijksmuseum?

(B)rijksmuseum?


Het is hier herfstvakantie, dus mijn blogjes zijn deze week niet zo lang. Het zal nu wel heel druk zijn in het Rijksmuseum, maar ik was er vorige week en ik vertelde hier over dat bezoek en dat ik deze oude mutsen zo fascinerend vond. Ik kreeg een leuke reactie, van Schone Vrouw, met daarin een link naar een blog die opgezet was in 2010, brijksmuseum. De blog is nog online, maar niet meer actief. Er zijn ook niet heel veel blogjes geplaatst, maar wel een aantal over die mutsen! Erg leuk en interessant, vind ik. Hier is de link naar de eerste blog, daarin lees je hoe dat zat met die mutsen uit het museum. Ik vond het interessant genoeg om het hier te delen!

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


7 opmerkingen:

 1. Wat leuk is dat zeg, Ik zie dat er via Ravelry een patroon te koop is van de muts. Die ga ik zeker opslaan. (zucht weer iets op het to do lijstje) Ik vind het namelijk een hele leuke mannenmuts. Hoewel ik wel afvraag hoe de muts valt...Ik weet niet of jullie van James Bond houden, maar er is een hele leuke tentoonstelling in de Kunsthal in Rotterdam (echt een aanrader)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, je kon er je eigen muts gaan breien en dit terwijl er een verhaal werd verteld. Dat zal wel de moeite zijn geweest !!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik denk dat het een geweldige bijeenkomst geweest is, of moet ik zeggen "brei-eenkomst"?
   Een geweldig verhaal over deze oude mutsen!

   Verwijderen
 3. Heel lief dat je dit met ons deelt en interessant ook. Wat zal dat plezant geweest zijn, samen breien terwijl je naar een verhaal luistert.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een bezoekers had ik opeens op mijn blog! Bedankt voor de verwijzing ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan :-)
   Ik vond het ook heel erg leuk om al die extra informatie over die oude mutsen te lezen!

   Verwijderen