{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 25 juni 2013

Pop drie (5)

Pop drie (5)


En toen was ze klaar, "Sissel"!
En wat is ze leuk met al die kleuren! Ik had haar in opdracht gemaakt en ze is al opgehaald en ik mis haar eigenlijk wel een beetje. Je gaat toch houden van zo'n pop!
Kijk, hier is ze met haar voorbeeld:


Ze kreeg heel veel erg roze haar, bijna een hele bol Bravo zit er op!


Ik maakte er iets extra's bij, een paar Uggs (patroon van Wieke, kijk hier), en daarbij gebruikte ik voor de zool een andere kleur en ik haakte er nog een leuk "bont"randje om met dat leuke pluizige garen van de Zeeman. En geïnspireerd door Daniëlle maakte ik er ook een bijpassende tas bij:


En zie hier: het eindresultaat!
"Sissel" krijgt vast een nieuwe naam van haar poppenmoeder. Ik hoop dat ze het samen heel leuk zullen hebben!

Nog even de links naar andere blogs met Arne & Carlos nieuwtjes:
- Rita
-Wieke (Een bijzondere blog vandaag, want mijn poppen staan erin! Met een heel speciale blogtip ;-))

En morgen meer over het feit dat ik inmiddels al 51 volgers heb bij mijn blog en hoe speciaal ik dat vind!


Liefs van De Breimeisjes!


6 opmerkingen:

 1. Ooo Akkelien, wat is de pop kei mooi geworden. En wat verwennen wij onze poppen toch altijd hé. Nog Uggs en nog een handtasje... We kunnen het niet laten.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh Akkelien, wat is Sissel een hippe meid geworden, kan heel goed begrijpen dat je trots bent, maar zeker ook dat je ze mist, zo zijn wij poppenmoeders nu eenmaal. Het haar vind ik geweldig, maar de uggs en handtas zijn natuurlijk ook de max! Echt een schat van een meid, die Sissel :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een beauty. Kan me voorstellen dat het lastig is om zo'n dame uit te moeten zwaaien. Ik vond vanochtend mijn breinaaldenkoker (stiekum toch meeverhuisd. Misschien toch maar eens proberen....Het is wel heel aanstekelijk als ik jouw mooie poppen zie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij zijn die poppen uit het nieuwe boek van de breiende mannen wat kleiner en dus ook wat sneller klaar. Misschien leuk om daar mee te beginnen?

   Verwijderen
 4. Ze is prachtig geworden, en haar outfit staat haar erg leuk.....enne ik heb dat ook altijd hoor als je pop ergens anders naar toe verhuisd....maar misschien maak je snel weer een andere ;o)

  BeantwoordenVerwijderen