{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 21 juni 2013

Inspiratie

Inspiratie


Wij van De Breimeisjes houden ons niet alleen bezig met breien, dat was al duidelijk. Er is zoveel meer! Persoonlijk houd ik wel het meeste van handwerken, en dan breien en haken in het bijzonder. Op de freubelavonden in de huiskamer van Katrein Kunst (zie ook de blog van eergisteren) maken we kennis met heel andere dingen! Heel erg leuk en inspirerend. 

Wat ook heel inspirerend is, is PINTEREST. Ik ben er zelf pas mee begonnen en snap het nog niet helemaal, maar daar is heel wat te vinden! Zo kom ik bij mijn schoonouders regelmatig Ankie tegen en Ankie is zeer creatief. Ze komt ook met hele mooie zelfgemaakte cadeaus aan. Voor het 55-jarige huwelijksjubileum bracht ze o.a. dit mee:Zo'n lief en mooi schilderijtje! Heel leuk cadeau! Ankie zit ook op pinterest. En hier is "mijn" link.

Pop "Sissel" is nu opgehaald. Ik mis haar! Dinsdag laat ik haar uitgebreid zien! 
Nu heb ik een brei- en een haakopdracht: sokken, dat liet ik gisteren al zien, en twee gelukspoppetjes, te weten een paardje en een "jarig Jetje". Hierbij vast een foto van het begin van beide:

En verder ben ik ook nog wel met het een en ander bezig!☺

Heel fijn weekend gewenst voor iedereen!

Liefs van De Breimeisjes!


5 opmerkingen:

 1. Ja van pinterset heb ik al gehoord, maar ik snap het niet echt. Misschien als het voor u duidelijk is Akkelien, kan je er eens een blog aan wijden. Moet ik het ni meer uitzoeken ;-) (ooo wat zijn we weer lui...)
  Heel fijn weekend en lieve groetjes
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Akkelien,
  Wat een leuke dingen maken jullie. Zal wel heel gezellig zijn samen met Lydia handwerken, kletsen en koffie drinken tegelijk.
  Groetjes, Inez

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Inez, ja, Lydia en ik hebben het altijd heel gezellig! Toevallig vanochtend weer!

   Verwijderen
 3. Zo creatief Akkelien! Pinterest ken ik een beetje door er iets op te zoeken, maar ik ben er niet aan gelinkt tot nu toe... Begrijp ook niet goed hoe het juist werkt :(
  Heel benieuwd naar Sissel, de sokken en de andere opdrachten en maaksels.... je maakt ons nieuwsgierig :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi wolletje heb je gekozen voor de sokken!
  Pinterest is echt verslavend: er is zoveel te zien en te maken. Je mag 36 uur in een dag hebben om al dat moois uit te proberen... ;)

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen