{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 5 juni 2013

Decoratief

Decoratief


Afgelopen weekend was ik op de "Overtuinenfair" in IJlst, Friesland. Eerst even een uitleg over overtuinen. Ik citeer wikipedia: "Een overtuin is een tuin die door een openbare weg of door een water van de woning wordt gescheiden". Hier is een link naar iets meer informatie. En er staat zelfs een foto bij van de overtuinen in IJlst! Eens per jaar is daar een fair met allemaal leuke kramen. Wij kochten o.a. lekkere worstjes en gerookte vis, maar er was ook veel creatieve en decoratieve handel. Zo kocht ik .... en haaknaald! Voor 50 cent. De dames van de kraam "Hjoed en juster brocante" (Hjoed en juster = Vandaag en gisteren) vonden de haaknaald decoratief. En inderdaad, dit ziet er heel decoratief uit:


Een eye-opener! En heel goed nieuws! Dit

en dit


zijn geen rommelig hoekjes. Het is decoratief! Wat denken jullie: komen we hier mee weg?

Die haaknaald gaat bij mij overigens gewoon in gebruik genomen worden. Ik heb me alvast niet laten verleiden tot de aankoop van nog een haaknaaldenkoker.

Liefs van De Breimeisjes!

4 opmerkingen:

 1. Een creatieve vrouw, heeft nooit rommelhoekjes!!!
  Dat zijn wel creatieve plekken, die als heiligdommen gekoesterd worden. Voila, wie kan daar nog iets tegen inbrengen!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Creatieve mensen hebben NOOIT rommel, die hebben alleen creatieve ideetjes overal liggen :) En daar hebben we nu eenmaal wat meer plaats voor nodig dan iemand anders, maar dat is nu eenmaal zo, we maken dan ook veel mooie dingen om dit goed te maken!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :) Zo herkenbaar. Maar jij hebt er weer een haaknaald bij!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen