{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 19 juni 2013

Freubelen met Katrein en Kekootje


Freubelen met Katrein en Kekootje


We hadden onlangs weer een zeer geslaagde en supergezellige freubelavond in de huiskamer van Katrein Kunst. Dit is een unieke samenwerking van Katrein Kunst en Kekootje

Deze avond gingen we in de weer met kopjes en schoteltjes met een hoog oma-gehalte, en maakten daarmee een etagère in granny-style. Mijn exemplaar liet ik maandag al zien, hier is nog een foto:


We maakten ook nog erg leuke "labels" van sneldrogende klei die we met stempels bewerkten en hele leuke cadeauzakjes: 


Wat leuk om te maken en wat een mooie resultaten! Jullie begrijpen het wel: de Breimeisjes hadden weer voldoende reden om te gaan shoppen! Wij hadden absoluut mooie papiertjes nodig! En ook gaan we zeker nog een keer een "club" aan de labels van de sneldrogende klein besteden.

Bedankt Katrein en Kekootje, voor al die leuke ideetjes! Voor de zomervakantie gaan we nog één keer freubelen met deze creatieve en inspirerende vrouwen. Wij hebben er nu al zin in!

Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. Wat heeft die KATREIN een leuk winkeltje en wat een gezellige tante! (ik heb het filmpje bekeken) Ga er zeker even kijken!

  Groeten,
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooo die etagère die vind ik geweldig. Alles met een hoog oma gehalte trouwens. Je mag gerust zeggen dat jullie weer hele leuke werkjes hebben gemaakt. (ikke klein beetje jaloers...)
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach Daniëlle, dan plak je er toch ook één in elkaar! Even op de rommelmarkt en in de kringloop zoeken naar leuke kopjes en schoteltjes en dat met superlijm aan elkaar lijmen!

   Verwijderen
 3. Ziet er heel leuk uit die etagère, jullie hebben echt leuke dingen gemaakt!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve breimeisjes, jullie nog bedankt voor het lieve freubel kadootje! Tot de volgende freubelavond!

  BeantwoordenVerwijderen