{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 14 juni 2013

Bloemen buiten zetten

Bloemen buiten zetten


Ook ik heb nu het nieuwe boek van Arne en Carlos, dat ze de bloemen buiten zetten. Het ziet er prachtig uit, mooie foto's en veel handwerkideeën. Ik zag dat de heren ook "wild" aan het breien waren! Leuk! Dat is mij al bekend natuurlijk (zie o.a. hier). En al eerder had ik een blog over bloemen buiten zetten, over mijn "wilde" raam. Daar heb ik nu een bloem "bijgeplant"!
Een grote zonnebloem ernaast! Ik heb een aantal toeren extra gehaakt bij het patroon dat ik al eens gebruikt had. De libelle van metaaldraad kocht ik onlangs in Trier van een creatieve man op straat. Ik vind 'm erg mooi!
Zo staat de zonnebloem "geplant":Met mijn tuintje gaat het ook heel goed: we hebben al sla gegeten uit het tuintje! Leuk, zo'n plantje "pluksla"! Volgens mij kunnen we ook bijna wel aan de paksoy en de eerste oogst radijsjes zal ook bijna wel klaar zijn, denk ik. Zeker als we nog wat zon krijgen dit weekend!

Ik wens iedereen vast een heel fijn weekend!

Liefs van De Breimeisjes!

7 opmerkingen:

 1. Wat een goed idee om daar zo en grote zonnebloem te "planten". En ja tuintje doet het ook al zo goed. Geniet van de verse groentjes en het weekend.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hè dat boek! Ik vind je zonnebloem briljant, alsof ie spontaan uit de aarde is geschoten. En volgens mij zijn de radijsje wel gaar. Tenminste de jongste kwam gister van de schooltuin af met een flinke bos!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe boek hé van A en C! Ik heb hem ook, die 2 werken zo inspirerend, hadden we maar 4 handen en 48 uren in een dag! Je zonnebloem is prachtig, leuk idee om hem zo te planten :)
  Thuis doen de groentjes het ook supergoed, heb vanmorgen ook mijn eerste sla geplukt!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn echt prachtige boeken! Geweldig alleen al om te bekijken!

   Verwijderen
 4. OH Wauw wat ziet dat er super leuk uit je gaat lekker met je tuin haakwerk
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen