{ 'anonymize_ip': true }

maandag 17 juni 2013

Club en tuintje

Club en tuintje


Afgelopen vrijdag aten we groente uit het tuintje! Paksoi en sla, de sla was een combinatie van pluksla en spinazie én het eerste radijsje:Heerlijk! Het is echt een heel mooi cadeau, het moederdagcadeau dat ik kreeg!

Vorige week had ik ook club met Lydia. Heel gezellig en heel productief! We dronken koffie/thee, en aten er iets "kleins/lekkers" bij:

en nu weten we al wat we gaan doen op onze volgende workshop bij Katrein Kunst, op 1 juli aanstaande, van 19.00 tot 21.00 uur! Kosten slechts € 7, 50. Wij hebben er al zin in! Je kunt je nog inschrijven, via Katrein Kunst! Dat is dan de laatste workshop voor de zomervakantie.

Nog even een foto van mijn nieuwe aanwinst, de etagère in "granny"-style:


Gemaakt op de inspirerende freubelavond, de unieke samenwerking van Katrein Kunst en Kekootje, maar daarover later meer!

Liefs van De Breimeisjes!

4 opmerkingen:

 1. Hoi Akkelien, paksoi ken niet, maar ziet er wel lekker uit. En neen mijn groentebank staat er nog steeds niet (zucht...)
  Ja die workshops van jullie zien er erg gezellig uit. Succes met de volgende.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Paksoi lijkt wel op Chinese kool, het heeft een minder uitgesproken koolsmaak. Makkelijk om meer te roerbakken!

   Verwijderen
 2. Ziet er allemaal heel goed gelukt uit! Zowel de groenten als de etagiare. Er liggen trouwens wel hele lekkere dingen op de etagiare, ik krijg erg veel zin om te gaan snaaien :-))

  BeantwoordenVerwijderen