{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 5 maart 2013

Getallen

Getallen

Vandaag is mijn zoon jarig. Vandaag zijn echtgenoot en ik dertien jaar vader en moeder! We hebben het afgelopen zondag al voor een groot deel gevierd en vanmiddag komen de grootouders en hebben we nog een feestelijke maaltijd (gourmetten!). Zoon blogt ook, zo één keer per week, en deze week heeft hij z'n blog vanochtend geplaatst.

Vandaag geen blog over de pop, ik ben namelijk nauwelijks een paar toeren gevorderd, dus niks interessants te melden over dat onderwerp en daarom stel ik dat een weekje uit. Wel een pop zien? Kijk bij Daniëlle! Ze hield het de hele week spannend, maar ik weet eigenlijk wel zeker dat ze vandaag weer een nieuwe pop op haar blog laat zien!

Het is vandaag blog nummer 75. En vorige week werd opmerking 250 geplaatst. Door Joke (van o.a. deze blog). Ik heb Joke een berichtje gestuurd, omdat ik haar een aardigheidje wil sturen vanwege dit feit. Ik houd erg van statistieken en getallen! Daarom vind ik breien en haken misschien ook wel zo leuk, want daar wordt heel veel bij geteld!

Afgelopen vrijdag had ik de workshops "Hartje haken" op de school van zoon. Daar kan ik nog wel wat van laten zien. 
Ik kreeg twee assistentes toegewezen die een mooie bordtekening maakten:

Ik had al geoefend bij de workshop bij Katrein Kunst en had alle informatie en spullen voorbereid.De ochtend was volgeboekt en toen had ik het zo druk dat ik geen tijd had om foto's te nemen of om lunchtijd te nemen! Gelukkig kwamen er nog wat leraressen langs, die wel konden haken en zij hebben goed geassisteerd. Er waren een aantal personen die nog nooit eerder gehaakt hadden!
Iemand heeft voor mij wat te eten gehaald en ik heb alles tussen de bedrijven door naar binnen gewerkt en ondertussen ging workshop 1 naadloos over in workshop 2 (daar had een uur tussen moeten zitten!). 's Middags was het overzichtelijk voor mij: 4 personen. Ook dat liep nog een half uurtje uit en ik heb hard mee gehaakt om de hartjes klaar te krijgen. Van voor elf uur tot een uur of vier aan de haak!


Er is hart/hard gewerkt! Goed resultaat en leuke reacties en zo heb ik ook een bedragje bij elkaar gehaakt voor de Alpe d'Huzes actie op het RSG Sneek.

Liefs van De Breimeisjes!

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je zoon!! Time flies.......
  De workshop zag er gezellig uit!

  Groetjes,
  Jacq

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Akkelien, wat moet dat een goed gevoel geven dat je workshop zo een succes was. Ben content in uw plaats.
  Jij wordt vast en zeker de volgende keer weer uitgenodigd!!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met de verjaardag! Super dat je workshop zo'n succes was, lijkt me een beetje hectisch als er veel volk is en de eerste workshop loopt over in de 2e, maar je hebt er daarna ook weer voldoening van natuurlijk.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo dat ziet er gezellig uit, maar wel even eten en drinken hoor.
  Groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen