{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 27 maart 2013

Club!

Club!


Op dit moment zit de frequentie van de club van De Breimeisjes al zo'n beetje op eens per week! Hoe gezellig is dat! Afgelopen vrijdag was het weer zover. We dronken koffie, kletsen over van alles (de vorige workshop, de volgende workshop, de rommelmarkt van die middag, onze gezinnen en nog veel meer.....) en we waren aan het haken (Lydia) en aan het breien (ik).


We hadden allebei die week deze leuke neonkleuren gekocht á 1 euro per bol:


En via de blog van Jeanet van blij-dat-ik-brei hadden we een leuk patroontje gevonden van eendjes, op de blog van Wolatelier Dian. Lydia heeft helemaal de smaak te pakken!En ik was bezig met uggs, voor het beertje van het bedje (zie mijn blog van afgelopen vrijdag). Ik gebruik het idee van Wieke, de uggs voor de gebreide poppen en pas dat helemaal aan.


Lekker snel klaar, kan ik inmiddels zeggen! Het eindresultaat laat ik nog zien deze week!

De tijd vloog weer om, dat is duidelijk!

Liefs van De Breimeisjes!

4 opmerkingen:

 1. WAt een mooi garen zeg. En de eendjes zijn prachtig. En nu ben ik benieuwd naar de uggs.
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die eendjes zijn geslaagd hoor. Wat vind je toch leuke ideeën in blog land. Die uggs die komen ik orde, daar ben ik zeker van. En natuurlijk moet je ze op je blog zetten, anders wordt onze grote nieuwsgierigheid niet gevoed.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe neonkleurtjes hebben jullie, keicool om die leuke eendjes mee te maken Akkelien! Ze zien er geweldig uit :) Ben benieuwd om je beer zijn nieuwe uggs te zien!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om de eendjes in die felle kleurtjes te zien! Ze doen het ook goed bij de paastak :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen