{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 8 maart 2013

Club, 7 maart

Club, 7 maart

Gisteren, 7 maart had ik eindelijk weer club. We hadden heel wat bij te praten en daardoor heb ik pas een foto genomen toen de koffie al op was.


We waren ondertussen ook nog aan het handwerken. We hebben o.a. ideeën besproken voor de eerstvolgende handwerkavond bij Katrein Kunst (18 maart aanstaande) en het thema is dan natuurlijk voorjaar en Pasen.

Zoals op de foto te zien is, was het ene Breimeisje aan de haak met een pinguïn en dit is het eindresultaat: 

Het andere Breimeisje (ik) was aan het breien. Ik heb een ei gebreid op de wijze van "Arne & Carlos breien op hun paasbest", een erg leuk boekje dat nu ook bij Katrein Kunst te koop is. Ik heb een ei voor in de winkel gebreid:


Helemaal in de voorjaarsstemming! 
Alleen hoorde ik dat het binnenkort weer heel koud wordt.... Jammer! Nou ja, dan trek ik me lekker terug op de bank, met bijvoorbeeld m'n grote project waar ik gisteren over schreef.

Iedereen vast een heel fijn weekend gewenst!

Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. Akkelien wat ziet dat er weer leuk uit, de pinguin is een schatje zeg. En dat ei is echt prachtig wat een mooie kleuren.
  Jammer he dat het weer, weer wat minder wordt. Maar ja net wat je zegt mooi tijd om weer even aan je project te gaan werken.
  Fijn weekend

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat is toevallig hé, samen aan een paasei breien en toch zoveel kilometers er tussen. Jou ei is veel beter geslaagd dan het mijne. Maar jij hebt misschien niet zo een hekel aan het breien met meerdere kleuren.
  Fijn weekend nog.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk is de pinguin geworden,heb hem ook al eens gemaakt.
  En een mooi paasei.Lekker vrolijke voorjaars kleuren.
  groetjes ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke pinguin en een heel mooi lief paasei! knap gedaan alwer jullie daar op het clubje, hier even afkicken, echt wel moeilijk :( niks voor mij stilzitten of tv.
  groetjes, rita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Net even gelezen over je grote project!
  Wat een opdracht zeg....oei, niet makkelijk!
  Knap dat je je er toch aan waagt.

  BeantwoordenVerwijderen