{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 6 juli 2018

Dat verdient een vlaggetje/bloemetje

Dat verdient een vlaggetje/bloemetje


Ken je Es? Van Tuinderij Ganzert en Espiratie? En van Vlag-je-dag? Ze vlagt al bijna een heel jaar lang en dát is wel een vlaggetje.... uuhhh... bloemetje waard!
Toen ik voor deze blog voor Breiclub.nl iets haakte om op te borduren, dacht ik dan ook: ik haak een vlaggetje. Een oranje vlaggetje. Als je Es kent, weet je waarom het oranje moest zijn 🙂

En ik borduurde er een bloemetje op, een zonnebloem, echt zomers en dat past ook echt bij Es!


Het leek me wel handig om er direct iets aan te maken, zodat het vlaggetje makkelijk ergens aan gehangen kan worden en ik pakte dunnen ongebleekte katoen en een klosje naaigaren voor een zonnig effect.


Dan krijg je dit:


Dit dus:


Een vrolijk vlaggetje om Esther te bedanken voor al die leuke blogs! Blogs waarin ze even stil staat bij een happy momentje. 


Esther maakte bijna altijd een vlaggetje van iets dat weg kon, zo ruimde ze direct aardig wat op. Hier schreef ze dat het nu wel een beetje moeilijk werd. Met dit vlaggetje kan ze nog één dingetje heel houden en bewaren 😜
Nog een paar dagen, ik ben benieuwd naar het vervolg! 
Update: het is vlaggetje nummer 361, hier is de link.

Met deze vlag zwaai ik het weekend in: fijn weekend gewenst en denk aan de happy momentjes 🍀Zomer 2018, natuurlijk gaan de haak- en breipennen gewoon door bij De Breimeisjes!
Ook nog steeds vaak een nieuw blogje, wél iets minder uitgebreid, misschien soms met wat "oud nieuws", ook happy momentjes en inspiratie.
Leuk dat je komt kijken en lezen!
Een fijne zomer gewenst met heel veel happy momentjes 🍀
Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.4 opmerkingen:

  1. Geweldig! Ik zal daar gauw eens een kijkje nemen. Ben er een tijdje tussenuit geweest qua bloggen dus loop nu achter de feiten aan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo lief van je! Enneh... Dit is volgens mij jouw mooiste vlaggetje éver!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supermooi!!! Ik hou van die diepe warme zomerkleuren!

    BeantwoordenVerwijderen