{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 16 mei 2018

Rits in

Rits in


Vorige week liet ik al een heel leuk winkeltje in Zwolle zien. Ik reed voor de gezelligheid mee met echtgenoot die een afspraak in Zwolle had. Ik had uiteraard op internet gekeken of er een handwerkzaak was en dat was m'n echte missie.

De handwerkwinkel heet Rits in en is in diezelfde straat als het winkeltje Hip, de Assendorperstraat. Echt de moeite waard, deze handwerkwinkel! Het is een mooi hoekpand en ik vond het heel leuk hoe de etalages helemaal in stijl waren. Ik was er eind april en dat was goed te zien.


Bij de ingang al een mand met een aanbieding met rood/wit/blauw/oranje garen en nog een leuke etalage met een koninklijk tintje, heel leuk gedaan.


En deze kaart vond ik ook zo leuk:


Voor garen ben je hier echt aan 't goede adres. Ook voor andere dingen, ik zag o.a. vilt, boeken, heel veel voorbeelden. En ze zijn hier ook goed met ritsen, terwijl ik er was werd er eentje gemaakt ☺️

Een paar foto's:
Het voor mij nog niet zo bekende merk Yarn was hier ruimschoots aanwezig en al had ik echt nog genoeg projecten liggen en zeker niks nodig, ik kocht toch zo'n mooie bol, sokkenwol. En ik vond nog wat in de opruimingskast, van Lana Grossa.Mocht echtgenoot nog eens naar Zwolle gaan, dan ga ik graag weer mee! En natuurlijk volg ik Rits in nu via Facebook en Instagram.


Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Ook weer zo'n heerlijke winkel! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat maakt citytrippen extra leuk. Elke stad zou toch zo'n winkeltje moeten hebben hè :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. altijd leuk om zo'n winkel te ontdekken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zwolle is zo leuk! En wat een mooie winkel, ik zou mijn ogen uitkijken!

  BeantwoordenVerwijderen