{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 9 maart 2018

Over een avond handletteren en meer

Over een avond handletteren en meer


Wat een week was dit! Het begon met een happy moment, dat onze zoon 18 jaar werd, een echte mijlpaal. Helaas waren we op de verjaardag zelf alle drie ziek. Over zijn geboorte zeg ik altijd dat het nu niet direct de mooiste dag van m'n leven was, wel absoluut de meest bijzondere! Deze 18de verjaardag is ook vast en zeker niet zijn mooiste verjaardag. Gelukkig hadden we de dag tevoren wél een leuk feest en er volgen nog wat feestelijkheden, dat komt wel goed.


De vorige handwerkavond was al op 12 februari en nog steeds had ik daar niks over verteld!
En de volgende is al weer in voorbereiding, dus hoog tijd om toch nog wat te laten zien. Het was een speciale editie, we gingen namelijk onder leiding van Lydia handletteren.
Ik heb deze keer niks aan de voorbereiding gedaan en heerlijk mee gehandletterd 😊

Ze had alles klaar liggen. Voor iedereen was er een mooie nieuwe fineliner en ze had schriftjes beplakt en we mochten er allemaal eentje uitzoeken.  


Lydia had dit mooie voorbeeld gemaakt:


En ze liet ook zien hoe zij bezig is met bullet journal:Echt super leuk allemaal! Wij zijn heerlijk bezig geweest. Hier zie je wat van onze probeersels:Deze quote vind ik zelf altijd mooi:


En ik was weg van die ene leuke stempel van Lydia, waar ik wel een extra "breipen" in tekende:


Heerlijke avond! Dat gaan we vast nog een keer doen! De eerstvolgende keer wordt er gehaakt trouwens en voor deze keer op een dinsdag, 20 maart is het zover. Mocht je meer over onze workshops willen weten of een keertje mee willen doen, kijk dan even hier.

En vind je het ook zo leuk, dat handletteren en bullet journal? Mijn nichtje laat op Instagram hele leuke dingen zien! 

Zelf ben ik de griep inmiddels min of meer te boven, al merk ik het nog wel aan m'n conditie en zo. 
Het is vrijdag en graag wens ik iedereen een heel fijn weekend mét happy momentjes 🍀!Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

8 opmerkingen:

 1. Wat zijn er toch een hoop fijne dingen om te doen!! Binnenkort doe ik op Creativelife ook een workshop handletteren. Tekenen met letters op een vega leren bloempot.
  Jullie "handwerkavond" zag er in elk geval heel goed verzorgd uit. Leuk om eens iets anders uit te proberen.
  Merel haar journals zijn trouwens erg mooi en inspirerend!!
  Ook zo leuk om te doen...

  Fijn weekend alvast. Hopelijk zijn je mannen dan ook weer fit!

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke resultaten van de workshop! Grappig om te zien hoe iedereen het echt op zijn eigen manier maakt. Hopelijk voelen jullie je snel weer helemaal de oude!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf, zón workshop, handletteren lijkt me ook heel leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het hartje wol in je header was me al opgevallen :) Leuk! Gezellig een handlettering avond. Het blijft handwerk dus kan goed in jullie avonden. Gezellig en leerzaam om te variëren met verschillende 'handwerk' technieken. Dus je nichtje is de moeder van Marly. Leuk hoor haar Bujo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, maar dat kan Lydia heel goed, zo te zien! Super leuk zo'n avond iets nieuws leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt toch altijd zo gezellig jullie handwerkavonden! Leuk ook dat handletteren en de bullet journals. Ik begin er maar niet aan want daar heb ik helemaal geen tijd voor. Zijn jullie al weer aan het opknappen van die akelige griep? In elk geval een heel fijn weekend toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oww er zijn ontelbare leuke hobbies om te doen...ook kaarten maken lonkt weer naar me, nadat ik het alweer 10 jaar niet meer gedaan heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het zo ontzettend leuk dat er zoveel leuke dingen zijn om te doen. Ik word er altijd hebberig van, wil ook mee doen maar ja,tijd en energie hebik niet dus gaat dit even aan mij voorbij maar ik vind jullie pogingen al erg mooi.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen