{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 28 maart 2018

Handwerken met De Breimeisjes

Handwerken met De Breimeisjes


Nog steeds is er eens in de drie á vier weken een handwerkavond met De Breimeisjes! Momenteel handwerken we in huiselijke sfeer, bij een van De Breimeisjes thuis en afgelopen keer was dat bij mij thuis. In eerste instantie zou ik niks haken voor aan de patronenpakketjes, maar op 't laatste moment deed ik het toch, een mini-netje, waar precies een chocolade eitje in past:


Ik zag die dag toevallig ook bij juffrouw Ooievaar dat ze een kleinigheidje had gehaakt voor de dames die bij haar een workshop kwamen doen. Ik doe het dus eigenlijk ook altijd. 


En je ziet het al: ik had een leuk patroontje van een vogeltje, grotendeels volgens het patroon van Dinah, met wat aanpassingen van mezelf. Dinah heeft hier toevallig net een heel handig overzicht gemaakt met linkjes naar al haar patronen die bij Pasen en voorjaar passen.
Daar gingen toch drie dames mee bezig! Mijn vogeltje ligt rechtsboven. Het bleek toch wat te lastig om 't helemaal af te krijgen, maar we hadden dan ook erg veel te kletsen 😉


Willemien had een workshop gedaan bij Handwerkjuffie, toen ze naar de Handwerkbeurs in Zwolle was en zij had haar vogeltje mee ter inspiratie. Ik heb geprobeerd zo'n vogeltje te haken, de blauw/paarse is van mij:


De grote had Willemien tijdens de workshop in Zwolle gehaakt, de andere heeft ze thuis nog gemaakt. Het eindresultaat van mijn vogeltje laat ik deze week nog zien.

Christine haakte die avond een granny voor onze gezamenlijke deken. Er komt nu druk op te staan! Morgen meer over De Grootste Gehaakte Deken van de Wereld!

Wil je meer weten over de workshops van De Breimeisjes en/of een keertje aanhaken? Kijk dan even hier.


Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

8 opmerkingen:

 1. Zo wordt zelfs een paaseitje nog speciaal!! Leuke ideetjes bij Dinah.
  Erg verleidelijk. Iets kleins gaan haken of toch eindelijk mijn lopend project oppakken??

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig, al die vogeltjes (en kletsen natuurlijk ook)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, die kleine paasfrutsels! Veel plezier met je workshops! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief dat je mijn vogelpatroontje deelt. Hij is schattig geworden in het geel net een kuikentje. En nog meer vogels en gekwebbel, was vast erg gezellig.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De gezelligheid straalt eraf... Leuk om zo samen bezig te zijn en dan ook nog zulke mooie dingen te haken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En zo was ik er toch een beetje bij. Leuk hoor zo'n eitje in een netje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super gezellig! Enneh.... op het einde van de avond veel lege netjes??

  BeantwoordenVerwijderen