{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 1 november 2017

Van alles wat bij de handwerkavond

Van alles wat bij de handwerkavond


Vandaag een blogje met van alles wat en het heeft ook allemaal met de handwerkavond te maken. Ik had hier al iets verteld over de ideeën die we meenamen. Er werd gehaakt aan wat pompoenen, en ook aan iets heel kleins:


Een piepklein varkentje! Gehaakt door Christine. Ik had de nieuwste Aan de Haak mee en daar staat-ie in. Met de suggestie om 't van naaigaren te haken. Nou, geloof me, ook van katoen is 't al een heel klein varkentje! Kijk, nog een foto:


Ik maakte de foto's in de winkel Sterk & sVeer en gebruikte kussens als ondergrond. Ik zocht het licht op en nam de foto's heel dichtbij. Dit alles geïnspireerd door dit geweldige boek dat ik in diezelfde winkel kocht:


"Snap! Fotograferen met je smartphone" is een boek van Anki Wijnen, van Zilverblauw. Ik vind het een super leuk boek en heb er al het nodige van geleerd. Aanrader dus!

En dan nog even over Lydia: ze blogt momenteel niet, ze haakt wél! Ze is helemaal in to the grannies en haakt dat het een lieve lust is. 


Ze wil ook zo'n fijne gehaakte deken maken, voor zichzelf. En ze heeft nog heel veel katoentjes in allerlei kleuren, dus kan ze voorlopig nog door met allemaal VERSCHILLENDE kleuren 🙂 Ze haakte tijdens de laatste handwerkavond ook weer een paar grannies erbij.
En wil je meer weten over de handwerkavond en misschien zelf ook aanhaken? Kijk dan even hier! De eerstvolgende datum is 13 november.Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

8 opmerkingen:

 1. Wat een schattig klein varkentje. Met naaigaren haken staat óók nog op mijn lijstje maar het lijkt me een enorm gepriegel. Het boek heb ik vaker gezien. Altijd handig goede fotografietips. Voor een blog zijn mooie foto's extra leuk en dat valt niet altijd mee. En Lydia heeft geen tijd meer om te bloggen natuurlijk. Ze wil van de winter onder haar gehaakte deken kunnen kruipen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat leuk, dat varkentje! Echt schattig. Dat boek heb ik ook in blogs voorbij zien komen. Alleen ben ik nou net zo blij met mijn spiegelreflexcamera, dus ik zie mij nog niet alle blogfoto's met een mobieltje nemen.
  Groetjes
  Mar10

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dát snap ik :-) Maar volgens mij heeft deze fotografe óók een boek voor spiegelreflexcamera's gemaakt! Ik heb 't even opgezocht, dat boek heet "Shoot!"

   Verwijderen
 3. Wat een heerlijke variatie... En ach, het gaat erom dat je lekker ontspannen bezig bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super, dat varkentje en je fotografeerboekje! En ook al die mooie grannies!! Dat Lydia maar fijn geniet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook met de smartphone kun je leuke foto's maken. Ben wel benieuwd naar het boekje watervoorziening tips ze geven. Wat een schattig mini varkentje

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo’n varkentje haken met naaigaren.... Brrr.... dan kunnen ze mij meteen opnemen in de funnyfarm :-)))
  Deze is al klein genoeg en super schattig! Knorgoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dus ik zie mij nog niet alle blogfoto's met een mobieltje nemen.


  ทางบ้าน

  BeantwoordenVerwijderen