{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 3 november 2017

Busje

Busje


Vrienden van ons gaan graag vaak weg en het allerfijnste vinden ze kamperen. Gewoon, met de tent. Maar wat hun nog fijner leek: een klein campertje, zeg maar zo'n leuk VW-busje. Vorig jaar deden ze een proef met een gehuurd exemplaar. O, de eerste foto die ze toen lieten zien van hun vakantie! Zo leuk, die twee blije gezichten voor 't busje! En alle berichtjes waren positief die vakantie, en geloof mij: dat was niet geheel aan 't weer te danken. Het was een succes en het besluit werd genomen en kort geleden werd de koop gesloten. En je raad al wat ik haakte:


Een VW-busje-sleutelhanger natuurlijk! Nu lijkt het niet echt, behalve dan dat hun exemplaar ook grijs is. Het gaat om het idee en 't gevoel. Ik haakte min of meer volgens dit patroon, en daar kwam ik via Freubelweb. 


Voor de details vond ik hier veel inspiratie. Maar het klopt allemaal niet, volgens mijn mannen. Dat zwarte rondje is de reserveband, die was in 't patroon wit. Een band is zwart, was mijn gedachte, maar zoon zegt dat het meestal in zo'n hoes zit. Ook het geborduurde logo is nogal grof, maar ach, het is wél handmade en er zit een hoop liefde en aandacht in!
Zo'n mooie sleutelring maakt het compleet.Ik wens onze vrienden heel veel fijne tochten met hun aanwinst, allemaal happy momentjes en daarom haakte ik nog een klavertje vier en bevestigde dat op de achterkant:


En die happy momentjes wens ik jullie ook, in een heel fijn weekend! 🍀


Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

17 opmerkingen:

 1. Een super lief busje met een prachtig verhaal. Je boft als je jou als vriendin hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatjes! Echt super leuke cadeautjes, zo'n sleutelhanger!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat leuk zeg! En wat heerlijk zeg zo'n VW campervan. Ook mijn kleine-meisjesdroom, hopelijk komt ie ook ooit nog eens uit ;)
  Fijne dag.
  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klavertje maakt het helemaal flower power, heel leuk gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het 1e wat ik dacht bij het zien van de sleutelhanger was Hé een Volkswagen busje. Dus hij lijkt weldegelijk. Daar wordt een mens toch blij van! Zo'n leuke sleutelhanger bij zo'n leuke bus. Dat worden alleen nog maar succesvakanties. Jullie ook fijn weekend X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien lijkt hij dan wel niet precies volgens je mannen, volgens mij lijkt hij prima en een kniesoor die daar op let. Ik zie er voornamelijk heel veel liefde en vriendschap in en daar gaat het om toch. Ik zeg: prachtig busje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schattig, ben gek op die VWbusjes. Heb ze in mijn jeugd nog zien rijden...
  Groetjes
  Mar10

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldig leuk cadeautje! Hij lijkt helemaal hoor... Die mannen ook altijd!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leukerd is dat. Geweldig cadeautje.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Natuurlijk gaat het om het gebaar en een haakwerkje is nooit perfect! Ik vind hem toch heel leuk geworden en ik herken het er wel in, dus wees gerust tevreden hierover!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem prachtig.
  Typisch mannen ;). Ik haakte hem ook: mijn man dacht dat het een klokje was, mijn broer zag er een minizakje (??) in... Neefje en de dochters zeiden onmiddellijk: VW-busje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat grappig! Mijn man herkende het overigens wel direct. Héél bijzonder :-)

   Verwijderen
 12. duidelijk herkenbaar hoor !! super!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kochten ze een vw busje? Ik ben jaloers! Jou cadeautje is prachtig! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 14. leuk geworden en ik herken het er wel in, dus wees gerust tevreden hierover!


  ทางบ้าน

  BeantwoordenVerwijderen