{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 30 november 2017

Donderdag - onder een dekendag

Donderdag - onder een dekendag


Op donderdag deel ik vaak dekennieuws, vooral over de Grootste Gehaakte Deken van de Wereld. Kijk vooral even op hun Facebookpagina! En kijk ook even bij Haak je aan? Samenhaken is verbinden. Inmiddels is de 5000ste deken een feit, dus het gaat lekker. Met mijn dekenproject ben ik niet opgeschoten deze week, o.a. door de surprisestress 😉

Ik heb wel veel onder een dekentje zitten breien en haken deze week, omdat onze CV-ketel er mee stopte... 

Omdat ik het over dekens heb vandaag, laat ik deze dekenfoto's zien:


De deken die ik op schoot heb is mijn Zeeuwse meebreideken. Op de bovenste foto ben ik bezig met blok 15 van de Mystery Blanket en hieronder zie je het begin van blok 16 van dat project. Morgen komen de nieuwe patronen online. Zou ik deze twee op tijd klaar hebben? Maandag meer hierover!
Inmiddels hebben we een nieuwe en is 't weer behaaglijk bij ons in huis 🙂

En nog iets wat ik graag deel: Sietske heeft ook een deken ontworpen, voor de Knit & Knot. Een deken met 16 verschillende steken. Alle patronen vind je hier. Het leuke is bij deze deken dat je 'm zo groot kan maken als je zelf wilt! Erg leuk bedacht door Sietske!

Ik ga snel verder met mijn projecten én met de surprises!


Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

9 opmerkingen:

 1. Gelukkig een nieuwe ketel :) ja met dit weer wel aangenaam ;)
  Ja we kunnen niet alles tegelijk en je suprise is ook belangrijk, maar gelukkig kun jij goed breien dus wie weet lukt het je wel om de blokken op tijd klaar te hebben. Ik ga eens kijken bij Sietske, maar op dit moment durf ik er geen project bij te nemen, het is zo druk genoeg. Fijne dag en ik wens je alsvast een leuk en gezellig weekend, liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei dat viel even tegen dat de CV ketel het niet meer deed. Gelukkig heb je genoeg dekens in huis, maar het is natuurlijk fijner dat er inmiddels weer een nieuwe in huis is en de dekens niet meer 'moeten'.
  Veel plezier met je blokken *Ü*
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heer;ijk dan toch onder een dekentje keuze genoeg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jakkes dat is akelig als de cv ketel stuk gaat. Gelukkig zijn er bij jullie thuis vast genoeg dekentjes om in zo'n geval het hele gezin warm te houden. Mooie kleur heeft de Zeeuwse deken. Ben je al opgeschoten met de surprises?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee :-D Wel al ideeën én ik heb al wel twee gedichten gemaakt.

   Verwijderen
  2. Ik ben benieuwd naar je surprise!
   Succes en veel plezier!

   Verwijderen
 5. Brrrr, slechte tijd om in de kou te zitten. Maar gelukkig heb jij je dekens! ;-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh getver kou is zo niet lekker! Gelukkig heb je dan een lekkere gebreide deken. Als ik vroeger op ben en de kachel brand nog niet dan kruip ik met mijn hete thee onder de granniesprei van mijn oma. Dat maakt de kou waardevol. Die blokken ga je vast wel af krijgen. (En anders haal je het wel weer in. Een gezellige pakjesavond is de vertraging wel waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jakkie geen kachel net nou het kouder begint te worden. Gelukkig net op tijd weer warmte lees ik. Wel een goede reden om al je gehaakte/gebreide dekens uit de kast te halen :).

  BeantwoordenVerwijderen