{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 24 november 2017

Letters

Letters


Ja, ze zijn weer in Nederland, Sint en de Pieten! Ik had al even voor hulpPiet gespeeld en letters gekocht, letters van chocola. Ik wilde ze dan zondagochtend in onze schoenen doen, maar.... ik vergat het. Tot ik een foto zag bij mijn herinneringen op Facebook met de letters van vorig jaar. O ja! Snel nog even geregeld 🙂
Nog meer letters in mijn Facebookherinneringen:


Dat was van vier jaar terug en verwees naar deze blog. De B van Breimeisjes. Nu kwam ik kort geleden nog meer gehaakte letters tegen, die vond ik via Freubelweb. Ik haakte zelf de letters S en P, van Sint en Piet. Die nam ik mee voor de handwerkavond.



Je vindt de patronen hier, je kunt ook nog doorklikken naar Nederlandse beschrijvingen, maar ik merkte dat die bij de S niet helemaal klopte bij de tekening. De tekeningen zijn  goed leesbaar trouwens. En je kunt doorklikken naar de cijfers, de "kleine" letters én interpunctie! Super leuk, je kunt ze op kussens, vlaggetjes en van alles gebruiken! 

Ik heb mijn letterbox even aangepast:



Ik wilde m'n Pietjes en Sint en zo hierbij in een leuk hoekje doen. Helaas zijn ze zoek... Gelukkig heb ik de foto's nog! Ze zijn er zeker, ik weet alleen niet waar!


Het patroon van deze Pietjes bedacht ik zelf, je vindt het hier.
Deze drie zijn natuurlijk gehaakt naar de patronen uit het boekje
Gelukspoppetjes haken van Annemarie Arts
Ik vind het gezellig, deze tijd, ik houd ervan! Ik heb alleen nog wel heeeeel wat te doen, qua inkoop, knutselen en dichten... Toch is dat ook altijd goed voor happy momentjes en met nog wat lekkere chocola en pepernoten in huis moet het helemaal goed komen, schat ik zo in.

En happy momentjes wens ik jullie ook, in een heel fijn weekend! 🍀



Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.



6 opmerkingen:

 1. ook heel erg leuk zijn deze gehaakte pietjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die pietjes zijn zo leuk! Gezellig deze tijd, love it. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja zeker gezellig!! Hopelijk vind je de gehaakte pietjes en sinten terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sinterklaas is vast heel blij dat je zoveel aandacht aan hem besteed. Jammer dat je de pietjes niet kan vinden maar misschien schiet het je nog te binnen. Jij ook een heel happy weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige Sinterklaas-creaties, leuk!
  Hm, verdwenen Pietjes.... dat schijnen ze vaker te doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gezellig, die letters zijn mooi.

  BeantwoordenVerwijderen