{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 31 oktober 2017

Dinsdag - poppendag Warme kleding

Dinsdag - poppendag Warme kleding


Kort geleden liet ik zien dat ik een mooie jurk gehaakt had voor Claire, mijn "barbie" van vroeger. Van Maria had ik ook nog leuke foto's van door haar gemaakte kleding voor haar poppenverzameling. De foto's van vandaag stuurde ze me al in maart, maar toen had ik zin in de lente en deze sets zijn echt voor als het koud wordt. Eigenlijk probeer ik nu ook nog steeds wat na te zomeren en toch... het is al dik herfst! 

Daarom laat ik ze vandaag zien. Hier zien julie Ariël in een warme winterse trui:


De groene kleur staat haar prachtig! 


Maria schreef me dat ze eigenlijk betwijfelde of deze trui met bijpassende muts wel echt voor Ariël is, omdat het iets aan de grote kant is. De witte broek die ze er bijdraagt, hoort eigenlijk bij iets anders, maar past ook goed bij de groene trui. 

De broek is eigenlijk van deze set die hier geshowd wordt door Skipper:


Leuk, dat rode jasje met witte details en de bijpassende pet. En op de volgende foto zie je dat die witte broek ook nog eens een echte vouw heeft:


Prachtig gemaakt! 

En er kwam nog een popje bij. Ik vertelde hier al eens over Maria's popje Skooter. Haar man ging op zoek en... hij vond Skooter, op Marktplaats! 


Compleet met sproetjes! Wat ontzettend leuk dat haar man haar hier mee verraste!

Nu zullen Skipper en Ariël hun kleding wel met haar moeten delen natuurlijk... Ik weet niet of Skooter inmiddels ook een winters setje tot haar beschikking heeft. Mocht ik daar bericht over krijgen, dan laat ik het uiteraard weten 🙂

Eerst maar eens kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij

Ria
Rita,
Sandra  en
Tineke

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

10 opmerkingen: