{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 18 oktober 2017

De Breimeisjes bij Perron2

De Breimeisjes bij Perron2


Wij van De Breimeisjes kregen een uitnodiging, om naar het Breicafé van Perron2 in IJlst te komen. Om wat te vertellen over wat we zoal doen en over de blog enzo. Dat vonden we best wel bijzonder! Vorige week dinsdag was het zover en we waren verrast door de grote opkomst. Allemaal lieve, aardige, gezellige én geïnteresseerde dames! En iedereen had al een haak en/of breiwerkje bij zich! 


Zelfs de theepot was in stijl 🙂


We vertelden over hoe we elkaar leerden kennen en over club en over de blogs en nog veel meer. We hielpen nog een paar dames met de magische ring.


We gaven iedereen een paar patroontjes van ons mee. 


En wij kregen ook wat:


Het cadeautje was ingepakt in zelf bedrukt papier en er zat een erg leuke kaart bij in een enveloppe, handlettering, ook zo'n leuke hobby.

Afgelopen vrijdag hadden we club, toen hebben we 't uitgepakt en er zaten twee geweldige boeken in:Ze zijn al oud, van 1975 en 1982 en toch zien ze er nog geweldig uit. Echt een leuk cadeau voor Breimeisjes!

Kijk dan wat een leuke ideeën:


Lydia gaat regelmatig naar Perron2, ik was er ook al een keer eerder, daarover schreef ik hier
Ook nu zeg ik: Bedankt, vrouwen van Perron 2, voor het warme welkom en de gezellige avond!Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


6 opmerkingen:

 1. Jullie worden zo langzaamaan bekende handwerk-Nederlanders. Leuk om zo met allemaal enthousiaste mensen bezig te zijn met en over handwerken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super!! En die oude boeken vind ik zelf ook zalig om inspiratie op te doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke middag Akkelien, jullie hebben de dames verwend met de patroontjes en de leuke hartjes. Maar jullie zijn ook verwend. De complete gids voor handwerken scoorde ik vorige maand nog bij de kringloop voor een euro! Is een heel fijn boek. Veel plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezelligheid en leuk om ook eens bij een andere breiclub aan te schuiven. Wat een leuk kado die boeken. Toevallig heb ik ze allebei. Geweldig is die haken met plezier.

  BeantwoordenVerwijderen