{ 'anonymize_ip': true }

maandag 26 januari 2015

Taart en meer bij de handwerkavond

Taart en meer bij de handwerkavond


Het is alweer twee weken geleden en ik had er ook al iets van verteld (kijk hier): de eerste handwerkavond van dit jaar en het ging over taart.

Voor aan de patronen-pakketjes haak ik altijd een kleinigheidje en dat was deze keer een mini-taartje/bonbonnetje, vrij naar een patroontje uit het boekje "Zoetigheid haken".


Het volgende patroontje is van de Haakbrigade, je vindt het hierHet is weer geweldig bedacht, met die bijna echt brandende kaarsjes!
En dan heb ik nog een eigen versie gehaakt naar het patroon van Drops:


Een leuk patroon waarmee je allerlei eigen "smaak"combinaties kunt maken.

Wat heel leuk was dat een aantal haaksters wat dingen mee hadden om te laten zien!


Heleen was heel enthousiast over het patroon van het bungel-engeltje en heeft een boekje aangeschaft met meer bungelpoppetjes van Monique Vos - Meulenbroek.
Caroline heeft al haar kleurige cirkels aan elkaar gezet. Eerder had ze het plan er met een witte rand eerst vierkanten van te maken, maar uiteindelijk heeft ze het anders gedaan. Het is een prachtige, warmkleurige deken geworden!


Aan de kleuren is wel te zien wie hier aan het haken is! Katrein haakt kleurige vlaggetjes voor feestelijke slingers!En dit is mooi! Sophie's garden heet het patroon en Bernarda is er mee bezig. Ik had er al een aantal gezien op facebook en zo en vond het heel leuk om ook zo'n haakwerk in het echt te zien. Het is altijd weer inspirerend, zo'n avond samen haken! 
Er waren ook twee nieuwe dames, waarvan de ene een soort van opfriscursus kreeg en de andere echt begon met haken. Wij waren er druk mee en hebben weer genoten van deze avond. Op 9 februari is de volgende handwerkavond en die zit al weer helemaal vol!

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. Jeetje wat is er veel moois gemaakt,Maar 1 springt me steeds in het oog,..........het popje dat Heleen heeft gemaakt met die bos haar,,,,, ik ben er helemaal weg van zoooooo leuk.
  groejtes joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, leuk hé! Dat patroontje kun je vinden bij amigurumihaaksels.blogspot.nl. Het garen haakt vreselijk, maar het resultaat is fantastisch!

   Verwijderen
 2. Wat een zalig mooie werkjes allemaal. Ja, die bungelbeestjes blijven leuk hé.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er allemaal heel gezellig uit met veel variatie

  BeantwoordenVerwijderen