{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 22 januari 2015

Prijs!

Prijs!


Dinsdagavond vlak voor ik naar bed ging zag ik op facebook dat diverse mensen mijn naam hadden genoemd in een reactie. Huh? Hoezo? Nou, een hele leuke reden:


In Bolsward is een tijdje terug een wolwinkel gekomen, Trendywol (hier zijn links naar facebook en de website) en om te vieren dat Stylecraft in het assortiment kwam én natuurlijk om meer "likes" te krijgen op facebook was er een actie.Nooit gedacht dat ik de gelukkige zou worden en kijk nou eens! Tien bollen Stylecraft-DK naar keuze!
Jullie snappen wel dat ik vervolgens die nacht lag te denken wat ik eens zou doen met dit onverwachte cadeau! Ik denk dat ik het weet, maar suggesties zijn nog welkom. Ik ga binnenkort naar Trendywol om te kiezen :-)

Vandaag gaan Lydia en ik weer naar de basisschool voor de tweede workshop haken van de tweede sessie (kijk hier voor de eerste sessie). Vorige week is er weer geloomd en wat zijn er weer mooie dingen gemaakt!Zo leuk, sommige kinderen kunnen het heel goed, sommige doen het gewoon op hun eigen vingers, andere kinderen vinden het nog moeilijk, maar worden dan geholpen, door ons, maar ook door heel handige kinderen! Wij van De Breimeisjes genieten ervan! Vandaag mogen ze vingerhaken met garen. Wij zijn benieuwd of er weer zulke mooie resultaten zullen zijn!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.4 opmerkingen:

 1. Wat een bofkont, met 10 bollen kan je een aardige deken maken? Veel plezier met de kindjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeerd met de prijs, wat een feest zal dat zijn om uit te zoeken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een zalige prijs heb je gewonnen, 10 bollen wol !!! En dan is er natuurlijk het luxe probleem, welke kleuren en wat ga ik maken.... ;-)
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat leuk, gefeliciteerd en geniet er maar lekker van , het kiezen gaat vast wel lukken
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen