{ 'anonymize_ip': true }

maandag 12 januari 2015

Wat aardigheidjes

Wat aardigheidjes


Tijdens de kerstdagen komt mijn familie altijd een dag samen om met elkaar lekker te eten. Dat was heel vaak bij ons, omdat mijn echtgenoot koken ook echt heel leuk vindt. Nu was er het voorstel om dit toch eens wat meer te laten rouleren en was het dit jaar bij mijn broer en zijn gezin. Uiteindelijk kwam ons dat heel goed uit, om diverse redenen. Toen hield onze vaatwasser er ook nog eens mee op.... Ik vond het dus helemaal best dat we naar Best gingen!

Kort daarvoor was mijn schoonzusje jarig en voor haar had ik twee sleutelhangers gemaakt, een eendje en een kikker (je ziet ze hier). De jongste dochter is dol op kikkers (ze pakt ze zo vast!) en wilde zich die kikker al toeëigenen. Dus ik wist wat me te doen stond en haakte nu een eigen kikker voor haar. Haar zus bleek ook een opkikker nodig te hebben, want door een val van een paard brak ze op de eerste zaterdag van de kerstvakantie haar enkel....


Ik maakte daarom ook een opkikker-potje. Bij de sleutelhanger deed ik nog een blikje in kerstsfeer en het potje en blikje vulde ik met die kikkersnoepjes.


Voor mijn broer en schoonzus had ik wat lekkere dingen mee, chocola, een feestelijke fles, een suikerbrood én .... perenjam natuurlijk!


We hebben heerlijk bij ze gegeten en het was een super gezellige dag met de familie!

Vanavond is de eerste handwerkavond van 2015. Dat wordt vast ook heel gezellig, wij van De Breimeisjes hebben er zin in!

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Leuke cadeautjes om te haken, te krijgen en natuurlijk weg te geven! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat de kerst goed is verlopen, ondanks de ongelukjes, maar gelukkig doet de opkikker wonderen. :) Veel plezier op de handwerkavond
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wat een fijne cadeautjes! Daar wordt vast stuk voor stuk van genoten :-)
  Veel plezier vanavond! Ik ben benieuwd wat jullie gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie cadeautjes heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen